Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Először is kösz.
A cikkben is írtam, hogy a többfázisúakban is jelen van csak sokkal kisebb mértékben. A droopmodról valamint a LLC-ről nem írtam, azt hogy káros csak más feszültségértéket kell biztonságosnak tekinteni. (kisebbet min 0,1 v-al de ez részben lapfüggő) Azt is írtam, hogy nem minden proci egyforma egyesek jelentős túlfeszt elviselnek 1-2 darab viszont sikerülhet gyengébbre. Ha tényleg degradálódott lehet, hogy kifogtál egy ilyet sajnos.
Emlegetnek egy ilyen progit fentebb Deatmeat-éknál már szó volt róla én is írtam véleményt.Jelenleg annál többet nem tudok.(#41) Larry303. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A cikkben is írtam, hogy a többfázisúakban is jelen van csak sokkal kisebb mértékben. A droopmodról valamint a LLC-ről nem írtam, azt hogy káros csak más feszültségértéket kell biztonságosnak tekinteni. (kisebbet min 0,1 v-al de ez részben lapfüggő) Azt is írtam, hogy nem minden proci egyforma egyesek jelentős túlfeszt elviselnek 1-2 darab viszont sikerülhet gyengébbre. Ha tényleg degradálódott lehet, hogy kifogtál egy ilyet sajnos.