- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
válasz
,,no name" #10 üzenetére
Igen!
És meg is tudtam őket simogatni!
-
Tulipanti
tag
Örülök, hogy kicsit feldobtak a képek!
puttputt: Nahát igen, nagyon tudtak nézni.
Lassan tényleg nekem is be kell szereznem egyet. Ellegelészgetne a kertben, bár nem tartana neki sokáig.
A macsekok meg utazhatnának a hátán, Pehely tuti, hogy megnyomkodná, hiszen 100% gyapjú!csimav: A süni is nagyon ari volt, először nem is láttunk semmit abba az elkerített kis részben, de 5 perc múlva előbukkant a süni. Azt a száraz virágot rágcsálta.
-
csimav
őstag
A sün a legaranyosabb
-
puttputt
őstag
Az a 3. képen lévő "birkapár" is nagyon - különösképpen és meglepően - "kérően" les ki a fejéből.
Nem csodálkoznék, ha a következő bejegyzésben már a kertedből "bégetnének ki a képből"...
Kérdés, mit szólnának hozzájuk a ház "szőrös urai"? -
madstunt
addikt
BARI!
Hát ez most pár jó pillanatot szerzett a most6anság dúló búskomorságba
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szombaton az én SymbianOS-om elvitt az Állatszigetre. Az egész a Rex Állatotthon Alapítvány telephelyén volt...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest