- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Én áprilisban voltam egy "általánosos" osztálytalálkozón, de nem épp kerek, 7 éves tali volt. De csak azért mert az ötéves elmaradt. Kb az osztály fele jött el, érdekes hogy szinte mindenkinek jól megy van akinek csak megyeget de még az a volt oszttárs is BMW-vel jár.
Bár nem találkozom szinte senkivel közülük (csak egy emberrel ő az egyik legjobb haverom, vele mentem) mégis jó volt látni őket. Végülis életemből majd' minden hétköznap velük voltam 8 éven keresztül. Azért ez számít.
Néhányan itt mondják, hogy baromság az egész, mivel azért nem találkozunk mert mindenki megválogatja a barátait. Hát igen, van benne igazság de az ember nem tarthatja folyamatosan az összes volt és jelenlévő kapcsolatát élete végéig aktív-passzív kommunikációs viszonyban. Nekem is kétszáz valamennyi ismerősöm van iwiwen és több mint a felét legalább egy éve nem láttam, sőt még csak nem is beszéltem vele.
A volt osztálytársak legtöbb esetben már csak "régi ismerősök" és ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hát ez is megvolt. Mármint az első 10 éves osztálytalálkozó. Mintha nem is ma hagytuk volna el az iskola...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest