Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
" A Zasszony gyakorlatilag verhetetlen Heroes III-ban…"
Jól olvastam, Heroes 3?
Na ez a beszéd, végre egy kulturált társaság. 
-
Zicokuka
senior tag
Mondjuk egyedül ha bele lehet kötni,egy 128-as ssd jobban megéri és az is kb pár csokival drágább.A játékokkal igazad van,bár tolom a ww2-t de valahogy nincs meg bennük az a feeling.Bf1-et is megvettem amikor most 1500 volt,de hát le is töröltem elég hamar
Igazából az egyediség hiányzik belőlük,meg a jó ötletek,bár a mai gamer társadalmat nem is maga a játék érdekli,tisztelet a kivételnek. -
Steve_Brown
senior tag
Volt HD6570-em de néha képes volt összeveszni a gép RAMjával ezért megváltam tőle.
A gép tényleg nagy átalakuláson ment keresztül és elég balanszosra sikerült. Gratulálok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na ez a beszéd, végre egy kulturált társaság. 
Igazából az egyediség hiányzik belőlük,meg a jó ötletek,bár a mai gamer társadalmat nem is maga a játék érdekli,tisztelet a kivételnek.