Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Millerlight
újonc
Travian...
Több speedet végignyomtam, és nyomom még mindig.
Általában Top 150-ben bőven benne vagyok. És napi 5x10 percnél többet nem ülök mellette, de közben el tudom olvasni a leveleimet, fórumozok, videózok stb...
A titok abban rejlik, hogy egy travian ac-ot csak több embernek érdemes vinnie. Két olyan helyettessel, akik ugyancsak ketten vannak... (Így már 6 ember figyel a falura szinte egész nap) -
törölt tag
én még az első speeden toltam anno, de ott sem volt értelme. isten helyre kerültem, fejlődtem, meló mellett volt rá idő hogy foglalkozzak vele, meg a kollégák 90%-a fekete volt, és tolták a szekeret, ha gubanc volt mindig segítettek, tápoltak is rendesen végig. aztán belefutottam egy mégnagyobb kutyába, aki hobbi szinten szép lassan a teljes klánjával elkezdte dózerolni a falukat, és a kollégák se nagyon tudtak segíteni, a srácnak meg volt aki este tolja, nekem nem, esély nem volt. azóta se álltam neki. vagy hardcore nyomod és akkor fizetsz/este besegítenek, stb, vagy simsezel és előbb utóbb úgyis betalál valaki, vagy a klán (ahogy anno a feketéknél volt) beáldozza a "kicsiket" hogy előrébb jusson (előszeretettel az "alklánokra" gondolok ilyenkor...) érdekes játék de szerintem nem éri meg
-
[HUN]Tyson
senior tag
Én az s3-on és az s4-en nyomom (top 100 klán mindkettőn), de ha vége ezeknek, biztos nem kezdek újat. Időrabló!
-
sicqka
csendes tag
fúj travian
szerintem belese kezdjen aki evvel akar játszani,majd 500 katonával fognak farmolni amikor van már valamid...én ezért is hagytam abba,eléggé értelmetlen...
-
Csoky
csendes tag
Sziasztok!
Pont tegnap hagytam abba a speeden egy 3000-es profilt,atadtam egy klantag occsenek,mert barmennyire is szerettem,nem jutott volna idom a csodara,a klanom meg mindenkepp ragaszkodik hozza. Egyebkent ha valaki meg szeretne nezni Csokesz neven az F-D.Sz. klanban toltam a szekeret
de hat le kellett allni,meg a tobbi emberke is nagyon "gerinces" ezen a szerveren,ugyhogy nem nagyon birtam... esetleg egy ev szunet aztan normal szero.
szep estet!
udv -
elit_hun
őstag
Én a 6-son kezdtem egyett kb 1,5 hónapja, egész jó játék, WoW-zás közbe néha-néha ránézek
A klánom az 50. hely körül van a szerverünkön (6. szeró, klán neve: 300)
-
DArchAngel
tag
Én játszottam s2-n, de már resetelték a szervert, így nem tudok segíteni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem jobb helyen lenne a Gamepodon az írás? Itt van a topikja is.
-
DArchAngel
tag
Nem olyan spok idő.
Bár néha én is szívtam a fogam miatta., szerintem csak hozzáállás kérdése. Ha valaki hardcore játékos, és úgy belefeledkezik, hogy állandóan nézegeti, akkor sok idejét és a szabad mozgását is elveszi.
De én elég sokat ülök net előtt, néha ránézek, belefér. -
cizoe
őstag
Sose értettem, hogy felnőtt emberek hogy képesek ilyenre elba**ni az idejüket...
-
Crystalheart
őstag
Travian gyíkság. Előttem jól leírták, miért.
Ellenben a kitalálójának grat, elég népszerű valamit rakott össze.
-
Nahát, Travian?
Én az első speed szerveren játszottam az egyik Fekete Klánban, egész előkelő helyig jutottam el, támadó listán a 68. lettem, mikor vége lett a szervernek.
Hál' Istennek a következő speeden már nem fertőződtem meg, elkezdtem játszogatni, de nem érdekelt annyira, át is adtam a falvaim másnak, pedig egy 15 búzás támadófalu volt a főfalum, és a körülötte levő nyolc mezőn is állt már 6 falu..
Megutáltam nagyon azt a játékot, mert folyton ott kell lenni a gépnél miatta, mivel valós időben megy. Azóta van időm mindenre..
Halkan jegyzem csak meg, de lenézem azokat akik játszanak vele, nem normálisak..Na meg a speeden gyakoriak az eseménytorlaszok, az meg mindíg a legrosszabb időpontokban van.
-
Jégkokó
veterán
Nekem elegem lett az egészből, főleg amikor 1 nap után már ezres sereggel betámadtak. Aztán nagy nehezen talpra álltam, majd megint jött egy csomó hülye, akik felsőbb utasításra támadtak, és nem voltak hajlandóak békénhagyni, pedig én nem támadtam a klánjukat se őket. Aztán töröltem magama mind a 3 szerverről , és én itt be is fejeztem az ehhez hasonló játékokat
-
Senhi
aktív tag
1-es szerveren fejeztem be anno. Még véletlenül se szeretném újrakezdeni valahol. Nagyon sok időt elvesz sajna
-
Huma
addikt
Sajnos a 2-en nem játszottam. Így hírem nincs a faludról.
Volt idő mikor 5 szerveren nyomtam, de feladtam őket egy kivételével. Nem olyan rossz játék, de van egy-két hibája. Az egyik, hogy a germánok túl erősek. A másik, hogy ha pénz nélkül játszol akkor a listán kb 1000-ig lehet eljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bizonyára vagyunk itt egy páran, akik ismerik ezt az on-line stratégiai játékot. A Travian...
- Synology NAS
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest