Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok,
Tegnaptól letölthető a 3.4 verzió.
-
válasz
*Mukeey* #137 üzenetére
Nekem most úgy néz ki, hogy december közepéig nem kell élesben - ami persze változhat időközben -, de kísérletezgetni így sincs kedvem, szeretnék biztosra menni.
Bodor: Röccenések nem szabadna, hogy legyenek, ha a hardver nem túl gyenge a munkaállomásban és a beállítások is megfelelők. (Nekem egy több éves Latitude van, i5-3230M, 8 GB RAM és 860 EVO SSD, de még ezzel is bőven jó - a gyártói leírásban i5 és 4 GB RAM szerepel minimumnak, ha jól emlékszem.)
Mindjárt előveszem a vezérlőt, összekapcsolom a laptoppal és megnézem a pontos paramétereket. -
válasz
*Mukeey* #135 üzenetére
Windows 10
Pont gondolkodtam egy MacBook (Pro, vagy akár egy Air is megtenné?) vásárlásán, de részben egy korábbi hozzászólásod miatt halasztottam el, meg visszanézve a NI által kiadott, kapcsolódó frissítéseket, többször is az Apple miatt kellett javítást eszközölniük, így jobban fontolóra veszem a dolgot. -
Szia,
Esetleg kipróbálható lett volna az S3-hoz az S4 MK3-hoz (is) adott ASIO illesztő, ami sok más Traktor termékhez is jó.
Bár gondolom már mindegy, meg szerintem jobban is jártál a cserével, mondom ezt S4 MK3 tulaj gyanánt.
Ha esetleg még nem tetted meg, érdemes ellenőrizni a kontrolleren a firmware verzióját és szükség esetén frissíteni - már amennyiben régóta állt valahol raktáron és régebbi van rajta -, mert több dolgot is javítottak a megjelenés óta. -
Köszi az írást és a topikot, öröm volt végig elolvasni!
Most találtam csak rá, de jobb későn, mint soha!
Ha már említve lett például az S4 MK3, nekem az van, elégedett vagyok vele, tavaly vettem az év utolsó napján - egy nagyon jó akció keretében -, viszont kellett neki néhány firmware frissítés, de rendbe tették, azóta a haptic drive-tól kezdve, minden okés.
A szoftver is jó, mióta (februárban, ha jól emlékszem) megkapta a párhuzamos hullámforma nézetet...stb.
Ja, és Windows alapon használom, semmi problémát nem tapasztaltam.
Kipróbáltam/használtam nagyon sok lejátszót és vezérlőt, de mivel a 90-es években kezdtem és rövid deckezés után Technics lemezjátszókon nevelkedtem, ezért megfogott az S4 MK3 működési módja, amiatt döntöttem ezen típus mellett, azon túl persze, hogy viszonylag olcsó és szerintem nagyon jó ár-érték arányú.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik legkedveltebb DJ szoftver, a Native Instruments Traktor Pro bemutatása.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest