- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
*Mukeey* #102 üzenetére
igen, igy amikor a harmadik szamnal voltam ugy, hogy ez dogunalmas kulon a tracklistrol akkor kezdett el gyanus lenni, hogy megis mennyire jol van osszerakva az egesz. foleg, hogy par szamnal nekem biztos nem jutott volna eszembe, hogy ezek valaha is mukodnenek egyutt.
ilyet eleg keves eloadotol hallottam tenyleg. meg a Pendulum volt erre kepes 2004 korul, a legsulyosabb az volt amikor honapokig vadasztam az egyik korai bootlegjuket egy mixbol, aztan amikor vegre sikerult beszerezni ra kellett jonnom, hogy az zsenialis ket perces resz valojaban kb negy szam volt, es kulon-kulon mindegyik unalmas. sajnos utana atalltak live actre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest