- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
engem mindig mindenki azzal nyugtat, hogy az angol más mint a német, mert angolból relative hamar és könnyen el lehet jutni egy olyan szintre amikor már tudod használni úgy ahogy és később nehéz amikor már próbálsz választékosan beszélni. A németnél ez állitlag forditva van, hogy nagyon nehéz elkezdeni és utána már csak sétagalopp.
Jelentem A2.2 végén még mindig nem könnyű.
Ami miatt szerintem iszonyat szivás, gondolom nem egyedül vagyok, hogy meló mellett érdemlegesen nyelvet tanulni önszorgalomból egyszerűen nehéz. Kinek van ahhoz kedve, hogy esetleg még a hétvégi munka után hazamenjen és azon vekengjen, hogy az úttest most fiú lány vagy transznemű meg hogy kati vagy forditott szórendet kell használni a mert után -
Ez jó ajánlás, köszi! Appok közül még tudom ajánlani az Ysty Style-t. Egy magyar srác írta a német nyelvtan elsajátításához. Szerintem hihetetlen jó érzéke van a nyelv mögött megbújó logika, illetve a magyarral való hasonlóságok kimutatására, így talán könnyebb tanulni is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Szeretnèk megtanulni rendesen angolul.A helyi nyelvtanfolyamot nem tudnám beilleszteni a naptáramba, marad az...
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest