- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Hm, biztosan jobban tudod, gondolom az utóbbi 2 hétbe naponta használtad, mert én igen.
A nicked alatti kisebb ablakot olvasd el, iigeeen, jól látod,
Furmark CPU Burner.
És még CpuZ is van benne meg még egy vagon segédszoftver. Minden egy helyen. Nem csak GPU teszt.
stress -c $(nproc), használja aki akarja.
Miért baj az ha linux alatt egy Linuxosok által Linuxra írt Wine nevezetű valamivel grafikus programot futtatok?
Mint rajtam kívül millióan, a Proton mi a játékosoknak-? Wine alapú WINDOWSOS játékok futtatására kitalált réteg. Bizonyára az élet hívta életre a Wine-t, nem egy részeg északa után mikor józanodott a Linuxos fejlesztő csapat, egyikük még félrészegen felordított,
Gyerekek, csináljunk már egy Wine Is Not an Emulator-t , nem azért mert esetleg használnák hanem mert olyan qrvajól hangzik.
Megcsinálták.
Én meg használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest