- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
Felraktam IOS-re és T-s otthoni wifin az első öt percben akadozott, de utána jó lett egy újraindítás után.
Viszont nem jöttem rá, hogy kell letölteni zenét, hogy offline-ba is tudjam hallgatni.És még valami. Hogy kell lemondani az alkalmazást ha apple cuccon van fent? Tud valaki segíteni? Van valahol erről videó? (Olyat találtam csak ahol pc- ről törlik, de olyat nem amit IOS-ről)
-
Polllen
félisten
Elérhető lett itthon is, 3k havonta. Tegnap próbálgattam és nagyon jó. A windows klienst nem tudtam kipróbálni, mert hibát dob az oldal, de a webplayer jó. Szépen szól, remélem a programba egyszer majd belekerül a wasapi/asio támogatás, úgy lenne teljes windows alatt. (Ha tudja, mea culpa.)
-
Lawos
csendes tag
Offline-ban hova tölt le ? Telekomon tényleg szakadozik
Azért van olyan zene ami itt sincs meg
-
tomp
félisten
Sajnos Telekom hálózaton(dsl, optika, 3G, LTE, kábel) gondok vannak a TIDAL sebességgel mert nem tud 1 dal sem betölteni megakadás nélkül! Reggel viszont jó!
Telenornál nincs semmilyen sebesség gond.
Szerintem megéri kipróbálni! -
Speeedfire
félisten
Nem tűnik rossznak, jelenleg Spotify-t használok. De lehet ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest