- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TompapaTM
csendes tag
válasz
philoxenia #23 üzenetére
Azért írtam, hogy sok dolgot nem lehet kikerülni.
Itt van példának a napraforgóolaj, ami itthon a legelterjedtebb: Extrakcióval vonják ki a szotyiörlményből. Oldószer: petróleum, aminek egy minimális részét meg is esszük. Ki teheti meg, hogy hidegen sajtolt olajakat használjon minden főzéshez? Használjunk sertészsírt? Az kicsit kemény lenne, bár szerintem jobb az íze...
Ha takarmánnyal eteted a disznódat, akkor te is megeszed az ahhoz adagolt antibiotikumokat, hormonokat, mikor bekajálod a disznót. Moslékot ne merj neki adni, mert az nem EU-konform!
Írhatnánk még sok ilyet. Ezeket szinte képtelenség kivédeni. Emellé pedig jönnek pluszban a hülye divatok, meg szokások.
Az vagy, amit megeszel. Ha gyorsétteremben eszel, akkor valószínűleg te is a nagy többséghez tartozol, aki mindent felületesen, elkapkodva kezel - ott a kaja is ilyen.
Ha szintetikus dolgokat falsz, hogy ne hízz el, akkor mesterkélt és megjátszós lehetsz.
Ha zsíros, szaftos húsokat nyomsz, akkor kevésbé civilizált, élvhajhász ősember vagy.Egyszer érdemes lenne statisztikát csinálni: étkezési szokások összefüggése a lelki alkattal és intelligenciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged