- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TompapaTM
csendes tag
Érdekes, hogy az írásomat ellenző, vagy korrigáló hozzászólásod csak egy, illetve két pontban mond részben ellent a "Tomi Update"-nak, ami részben tényleg viccnek szánt írás.
1.) Én azt írtam, meg se próbáld kibogarászni, mit adnak el neked ennivalóként. Kerüld a light és energiacsökkentett ételeket. Ne vacakolj a bioval.
Ezt fenntartom: Úgysem tudod, valójában mi káros és hasznos benne, hiszen csak a média által kiadott infókból gazdálkodhatsz. Edd azt, amit a piacon kapsz, illetve minél kevésbé feldolgozott ételeket. Ja, és a bio nem egyenlő light.2.) Mozgáshiányos életmód. Ebben egyetértünk, csak másképpen óhajtjuk megoldani. Te reformkonyhát javasolsz napi kétszer, én meg azt mondom annyit egyél, amennyit akarsz, de mozogj, fuss, gyalogolj.
Szerintem olvasd el még egyszer, aztán dőlj hátra egy Danone Vitalineával!
Én pacalt eszek, meg marhahúst - 100kg a súlyom, és senki nem mondja azt, hogy kövér vagyok. 8 év küzdősport van mögöttem, ,és ma sem vagyok eltunyult. Ha egész életemben energaicsökkentett élelmiszeripai melléktermékeket ettem volna a számítógép előtt ülve, mint manapság a legtöbben, akkor lehet, hogy Csimaszkám nem ezt írná rólam a blogjában:
[link]U.i.: egészség ám amiről írsz, nem pedig "egésség"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Formula-1
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged