- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Délelőtt hívtak, holnap hozzák a Collector's Editiont

-
Mister_X
nagyúr
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Annyira nem nagyon vannak ilyenek. Amiről tudom, hogy közelmúltban volt, az a Resident Evil 6, a Halo 4 és a Forza Motorsport (plusz TR, ugye) launch partija volt. Ez külföldhöz képest... siralmas. Még a színvonal se olyan hűde, de leaglább kitesznek magukért a szervezők.
-
törölt tag
A tököt még el is kaphattam volna (konkrétan a fejemről pattant tovább
), de nem akartam kimenni a színpadra, mert túl sokat nem tudok a sorozatról. Aztán amint kiderült, ezzel nem lettem volna egyedül. 
Mindegy, a láda éppen ott volt a székem alatt. Úgy látszik, ez ilyen mázlis este volt.(#57) SQX_Barto:
Jó kérdés, ebbe én is csak itt a Gamepodon futottam bele.
-
zseko
veterán
Én is el tudtam volna képzelni jobb dolgot az ott lévő Croft kisasszonyokkal...

(#55) djculture Én csak azért nem vettem meg Steam-en, mert előrendeltem boltban, így majd kedden hozza a futár

(#56) Balika911 Én nem nyertem, igaz nem is nagyon erőltettem. Ha hamarabb érkezem akkor talán lett volna esély a kincskeresésre, és az a tök a közelembe sem nagyon járt
Inkább fényképezkedtem a 3 Crofttal

-
Rendezvény helyett letöltöttem a steamröl preordered a játékot 10giga ...
-
zseko
veterán
Érdekes hogy a Cinema Hall oldalán nem is tudnak ezen eseményről... Én legalábbis nem találtam meg, vagy rosszul kereshettem.
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Jól látom, hogy semmi regisztráció, semmi belépti díj, simán az utcáról be lehet kóricálni? Mert akkor esélyes, hogy elmegyek. Még sosem voltam hasonlón, és ez a játék a Witcher 2 óta kb. az első, amelyik még érdekel is.
Amiért válaszként írtam: nekem nem kell a poszter, szóval ha elmegyek, akkor szívesen odaadom!

-
- = Zk = -
félisten
nah, még a végén sehova nem megyek?! írjátok itt a szarabbnál szarabb tapasztalatokat

-
kapeti07
senior tag
Biztos jó kis buli lesz.
Amúgy a poszteren szerintem Lara anyja van...

-
VIC20
őstag
,,Egy túlélő született" Gratulálok!
Azért megtanulhattak volna magyarul. -
SQX_Barto
addikt
Valaki nem hozna nekem egy posztert? Dolgozni fogok

Ha lenne valaki olyan rendes, akkor privizzen rám, köszi
-
Youri
veterán
Cenega... Pisztulat rájuk
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Arra is el akartam menni, de sajnos dolgoznom kellett. Akkor még képlékeny volt, hogy PS vagy Xbox. Néha elgondolkodok, hogy jól döntöttem-e, mert ez a párszáz forintos akció nagyon odavágott... Ilyen kellene a Store-ra is, de ott 1200Ft körül van a legolcsóbb game, a Darksiders és kicsit drágább a Batman: Arkham City. 750Ft egyedül a Red Faction Classic és a Skyrim: Hearthfire DLC, de az már lassan Dragonborn lesz. A vásárlásból kimaradtam, mert van egy minimum feltöltési összeg... azaz ha egy 70Ft-os avatart veszek is, 1500Ft-ot fog levonni a kártyámról és a többit Walletbe rakja... E téren sokkal jobb az Xbox és én igenis megvettem volna a Darknesst és a BioShockot

Sebaj, kárpótoltak egy (Plusosoknak) ingyenes God of War HD-val az Ascension megjelenéséig

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mi ingyenes a mai világban. Launch party-k arról szólnak hogy beszélgettek játékról, esetleg versenyek vannak, kioskokon ki lehet próbálni, aztán elsőnek meg lehet venni őket. Én Halo 4-es launch party-n voltam, bár már egy héttel korábban volt tesztpéldányom, de azért elmentem. Élveztem.
És csajok is voltak. A pasijaikkal. 
-
james001
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Egyébként tuti,hogy vki csak azért megy el,hogy minden egyes bónusz "rendezvényt" lesz.rva ott álljon és játsszon a játékkal több órán át... BÁR sztem kisgyerekeket nem engednek be úgyhogy lehet rosszul gondolom

Tényleg! Pia,kaja ingyenes??

-
james001
veterán
Megpróbálok majd elmenni haverral,de az a baj hogy 9-ig dolgozik... Majd a végére mikor már senki nincs beesünk mi is
Csak poszter legyen még! 
Ez a játék kifulladásig meg mit takar? Ha akarom ki is játszhatom ott helybe a játékot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudom mi az a link, de nekem 404-et dob rá. Jelentkezni amúgy is a facebook oldalon lehet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
NIncs belépő. AMúgy milyen linkre gondolsz?
-
MasterMark
titán
Egy linket nyomjatok már légyszi, mert akármennyire akarom beírni ami a képeken van, nem sikerül.

Amúgy menni lesz a belépő?
-
GeryFlash
veterán
válasz
Cickánykoma
üzenetére
30+-os-nak néz ki bőven, még csak nem is biztosan 35 alatti
-
gianni85
veterán
válasz
Cickánykoma
üzenetére
biztos az én szememmel van a gond, de én minimum 28ra saccoltam volna
-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Otthonról
Amúgy Újbuda (XI.). -
Lara is ott lessz?

-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én megyek, az fix.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jelen
Aztán te leszel a szárnysegédem 
-
Mister_X
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
20 körül van az átlag életkoruk, ha elég magabiztos lennék, tuti felszednék ott valakit
(A furcsa az, hogy mennyire jó csajok vannak ott és hát nagyobb az esély, hogy pasijuk van. Próba cseresznye) -
Mister_X
nagyúr
Beöltöznél Larának?

Én tuti elmegyek, épp nem dolgozok akkor, aztán kell egy kis szerencse a PS3-as verzióhoz
El is kezdem átnézni a fontosabb TR tudnivalókat...@ - = Zk = -: a Resident Evil 6 launch partiján is az eljöttek ötöde-negyede lány volt és a Tomb Raider gondolom "csajosabb".
-
Ha lenne cosplay, talán mennék

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ingyenes lesz.
-
- = Zk = -
félisten
belépőjegy-árat csak én nem találtam sehol?

am nekem is bejön a néni.... az originál és a virtuális egyaránt

-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahonnan nekem nagyon ismerős a hölgy.
-
AS
félisten
Lehetne kicsit fiatalabb modell is a képen. Arcra nagyon eltalálták a mostani Larát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az ugye nem játék hanem képregényhősök, és nem launch party volt.

Ám bármi áron is de ott leszek