- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
A Linkek alapján neked egy gyártóval van gondod. Nem kell tőlük vásárolni semmit, ha elégedetlen vagy.
(tekintsük el attól, hogy a jelen példa az appleről fog szólni, sok példa mutatja, hogyha valamit benyelnek a fogyasztók, akkor mindenki más is átveszi, ld. külön töltő)
Egyetlen apple termékem sincs. Úgyhogy nem, nem egy gyártóval van gondom, hanem a trenddel van a gondom.
tokozás elhagyása... csökkenti a gyártási költségeket
Hááátt öööö ezt nem tudom honnan veszed. Még az apple is tokozással rakja be a procikat, mert úgy olcsóbb, pedig ő aztán nem akarja, hogy cseréld.
A javítást nagyon megdrágítja a szakemberek és az eszközök drágasága. Negyven éve egy egyszerű forrasztókészlettel lehetett javítani. Húsz éve már speciális forrasztóállomásra volt szükség. Ma már nagyon drága forrasztó technológiát kell használni.
És ez miért is van? Mert nem jó a lágyforrasztás, amit ki tudsz bárki venni könnyen? Hát pontosan ezzel nehezítik.
Én nem akarok visszamenni a negyvenéves technológiákhoz. A mai minőséghez képest katasztrófa technológia volt.
Ez most nem is értem honnan jött. Sehol nem írtam, hogy 40éves technológiát állítsanak elő. Én is szeretem használni a mai technológiát, de ahhoz nem kell 3évente mikrót cserélni (sőt telefont se).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mit is jelent a fenti mondat, miért is kell erről egyáltalán beszélni.Ki ne hallotta volna már, hogy a ma gyártott...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest