Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Mikor tegnap linkeltem kutatásokat, amelyek bizonyítják, hogy logikai/matematikai képességeiben nincs biológiai különbség a két nem között, még nem sejtettem, hogy ez lesz a vége.
Korábban túlzásnak tartottam, a nemi egyenjogúságról szóló híreket, de amit itt a fórumban olvastam, pontosan azt tükrözi, amit a feministák hangoztatnak. Az egyenjogúság csak törvényi szinten született meg, a társadalom még nem állt rá.Anekdotázni én is tudnék, ezért csak egy dolgot említek meg. Gazdasági végzettséget szereztem és tanulótársaim nagyrészének nemtől függetlenül minimális műszaki érzékük volt. Olyan szinten, hogy az egyik srác szerelőt akart hívni a csengőhöz, de pedig csak vissza kellett dugni egy drótot és meghúzni a rögzítő csavart.
(#223) fordfairlane
"ideológiák letagadják, hogy létezik olyan, hogy nemi jelleg, akár a gondolkodási minták szintjén, "
Ez nem igaz, vannak nemi jellegek, de nem olyan meghatározóak, mint amennyire a sztereotípiákban élnek. Csak a társadalomban meglévő sztereotípiák, erősítik fel ezeket annyira, hogy elvétve vannak lányok műszaki pályán.
(#225) attila9988
Ilyen összeesküvést-elméletet sem olvastam még.
"ugyanannyi pénz is elég két ember dolgoztatásához, mint korábban egyéhez,"
Nem a bér csökkent, hanem az igények lettek sokkal nagyobbak. Próbáld ki azt az életszínvonalat amit 1 fizuból tartottak fenn és meglátod a különbséget. Csak pár évtizeddel korábban alig voltak autók, előtte saját etetésű ló volt a jármű. A kisebbik gyerek nyugodtan hordta a nagyobb gyerek cuccait, a ruhákat megvarták/foltozták. Kevesebb kaja is elég volt, nem létezett klíma és télen nem volt ritka a 10-15 fokos szoba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- GTA V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és Használt Socket775 alaplapok
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest