Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #98 üzenetére
Tudod, elfogadom a massagot. Es errefele is elfogadjak a melegfelvonulast, pl.
A kvotak nem jok, ezt nem tartom jo otletnek, de az eloiteleteket le kell rombolni. Hidd el, nagyon sok minden mulik a hozzaallason, de nem mindenki olyan "csakazartis megmutatom , hogy kepes vagyok ra " tipus. Oket a topik altalanositasai nagyon is el fognak teriteni ettol a szakmatol. MErt azt latjak, hogy a ferfiak semmibe nezik, vagy lehulyezik, vagy szimplan karrierista picsanak tartjak. Ugye.
Csinálhatod amit szeretsz? Ha igen, akkor nincs miről beszélni, Igen, csinalhatom, csak tudom min mentem at. Hogy mennyi plusz nehezseg volt, stb. A melles dolgot arra irtam, hogy inkabb negativan befolyasolt a vizsgakon (nem szeretek kulnosebben a ferfiaknak tetszeni, elobb magamnak tessek, utana johet a tobbi, ergo sosem vetettem latba az adotssagaim, foleg, hogy mint irtam, csak hatraltato tenyezo volt )
Buherton > negz evesen a magno, meg a femepito erdekelt, kesobb apuval forrasztottam a ledeket, 10 eves koromban megirtam elso Basic programom. Van ilyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest