- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Egyetértek... Nem egyszer fordult már elő, hogy meló közben (otthon) a del helyett félrenyomtam a power off gombra... Perszer nemtom szoftveresen ki lehet-e kapcsolni és ha igen hogyan, de olyankor szó nélkül leáll a gép mindenre tekintet nélkül... Talán jobban idegesít, mint a caps-lock.
-
Dany007
veterán
"Magyarországon sajnos jellemzően túlzásba viszik ezt, holott valószínűleg egészségesebb hozzáállás lenne, ha inkább ösztönzésként tekintenének az emberek az ilyesmire, és kevésbé "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitással."
Őszinte leszek... Nekem bejegyzés, majd a kérdésemre kapott válasz után egy pillanatig pont az jutott eszembe, hogy ki kéne menni Amerikába mert ott kolbászból van a kerítés! Aztán persze felébredtem
Szóval nem az, hogy dögöljön meg a másik, hanem hogy én is ilyen életet akarok... -
Dany007
veterán
Akkor ez jó. Itthon ezt istenkirály életnek neveznék
Ottkint meg átlag. Zsugoriak vannak itthon is, kint is. Megérdemli.@Keldor papa: nekem már vagy tíz éve nincs órám... amióta telefonban is 7köznapi dolog lett, azóta fölösnek tartom azért is fizetni. Bár tény, ha egyszer kell megfizetni akkor annyira nem vész, de inkább nem : ) Óra tényleg csak arra kell nekem, hogy tudjam mennyi az idő, arra meg a telefon bőven elég. Ha meg megkérdezik az utcán mennyi az idő nincs telefonom se órám azt kész : )
-
Dany007
veterán
Egyetértek! Kb én is erre gondoltam, csak szerintem egyáltalán nem sznobizmus ha valaki jól él, és kihasználja a lehetőségeket.
Talán még annyit kérdeznék, hogy ez a színvonal (amiről persze még sokat nem árultál el, de ebből már lehet következtetni a többire) az ottani átlagot képviseli? Vagy alatta vagy felette?
Ja, és ha már kérdések, nézted az Endeavour fellövését? Én néztem 'élőben', nagyon durva volt... kirázott a hideg is a lift off-nál... Egyszer igazán megnézném élő élőben is
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Nekem mondod
Ha minden jólmegy nemsokára szeretnénk összeköltözni a b.nőmmel.
És épp tegnap este számolgattam, minek az lett az eredménye, hogy kb. napi 800 forint marad kajára fejenként.
Az mennyi is most dollárban? Kb. 4$-ból egyek reggelit ebédet vacsorát minden nap... hurrá...
Szóval ilyen álmaim nekem is vannak, pedig nem vagyok sznob Csak sajnos, nagyjából a magyar átlagkeresetet keresem, így ennyi marad...[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Szerintem abszolút nem, csak van pénzed és ahhoz mérten úgy élsz, ahogy szeretnéd.
Szerintem teljesen normális.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest