Hirdetés

2022. október 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) time87


time87
csendes tag

Blasius0704: Köszönöm a gazdinfó szak ajánlást, s bár rám férne némi pénzügyi kultúra, leginkább az informatika kézzel fogható részét (is) szeretném megismerni, hálózatépítés, szerver üzemeltetés, miegymás.

nzozz: A gépészmérnökihez való affinitáshoz történet: okj cnc forgácsoló után elmentem álláshirdetésre, elém raktak egy csomó szerszámot, majd megkérdezték, hogy melyik micsoda. Megfogtam egyet, azt bemondtam fúrónak. Kérdezték, hogy még valami esetleg? ööizé. Nem tudok. Volt ott még maró is.
Ehhez képest felvettek, el lehet képzelni a felhozatalt, illetve az okj (s az általa átadott tudás) értékét , amit kaptam.
De alapjáraton a cnc/esztergagéptől leginkább tartok. Mit van mit tenni, panelban nőttem fel, távol repült tőlem az olajos kalapács. Viszont csodálok mindenkit, aki keni-vágja az ilyen dolgokat, biztos felemelő érzés lehet mondjuk szétszedni egy kocsit, meg összerakni úgy, hogy utána még megy és nem csak akkor, ha tolják. Hát még tervezni valamit, amiben nagy az erő, sok az olaj és életre is kel!

Bocaa: Szegedet kicsit félve közelíteném meg újra, jó lenne valamit a legnehezebb-legkönnyebb/büfészak (már ha van ilyen ezeknél a szakoknál) között találni, Győr meg sajnos a szolnoki bázishoz képest igen távolinak tűnik.

greenity: Pécs hasonlóan távoli, ahogy látom, majd 5 óra lenne vonattal, kicsit necces.

Köszönöm szépen a tippeket, kedves tőletek! :)

Gamfról esetleg hallottátok, hogy kutya egy valami?

Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.