Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
Blasius0704: Köszönöm a gazdinfó szak ajánlást, s bár rám férne némi pénzügyi kultúra, leginkább az informatika kézzel fogható részét (is) szeretném megismerni, hálózatépítés, szerver üzemeltetés, miegymás.
nzozz: A gépészmérnökihez való affinitáshoz történet: okj cnc forgácsoló után elmentem álláshirdetésre, elém raktak egy csomó szerszámot, majd megkérdezték, hogy melyik micsoda. Megfogtam egyet, azt bemondtam fúrónak. Kérdezték, hogy még valami esetleg? ööizé. Nem tudok. Volt ott még maró is.
Ehhez képest felvettek, el lehet képzelni a felhozatalt, illetve az okj (s az általa átadott tudás) értékét , amit kaptam.
De alapjáraton a cnc/esztergagéptől leginkább tartok. Mit van mit tenni, panelban nőttem fel, távol repült tőlem az olajos kalapács. Viszont csodálok mindenkit, aki keni-vágja az ilyen dolgokat, biztos felemelő érzés lehet mondjuk szétszedni egy kocsit, meg összerakni úgy, hogy utána még megy és nem csak akkor, ha tolják. Hát még tervezni valamit, amiben nagy az erő, sok az olaj és életre is kel!Bocaa: Szegedet kicsit félve közelíteném meg újra, jó lenne valamit a legnehezebb-legkönnyebb/büfészak (már ha van ilyen ezeknél a szakoknál) között találni, Győr meg sajnos a szolnoki bázishoz képest igen távolinak tűnik.
greenity: Pécs hasonlóan távoli, ahogy látom, majd 5 óra lenne vonattal, kicsit necces.
Köszönöm szépen a tippeket, kedves tőletek!
Gamfról esetleg hallottátok, hogy kutya egy valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Chrome
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest