- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
No emberek, húzzunk bele , még 4 nap
aztán ha véletlen nyernénk, legalább az alkalom is meglenne a "gyűrűzésre"
Viccet félretéve ha tetszik , nektek nem kerül semmibe, nekünk pedig jólesik. -
Esmein
nagyúr
Aranyos toletek, koszi
En rengeteg hibat latok meg bennuk, de a palyazatra bekuldott rajzomban 16 ora munka van, ugyhogy igy ment el ahogy van ^^
-
tildy
nagyúr
Lehet
Köszi amúgy
minap pont azon filóztam, miután láttam pár művészien rajzolt /festett képet emberekről, arcokról, hogy az azért nem egyszerű.Az emberi test olyannyira csodálatos, és szeritem nehezen rajzolható, hogy az hihetetlen. Boris Vallejonak pl gyönyörű képei vannak.
-
gaborbol
őstag
Nekem tetszik, szivesen szavaznek is ra, ha ezen a nyomorult facebookon kivul is lehetne szavazni meg valahol azintereneten.
Lehet kicsit jobb lenne , ha szines lenne akar fako szinkkel epp csak, igy kicsit komor, de igy sem rossz.
Tobbi kep is bejon, lehet ki kene ulnie egy szekre a varosba valaholva egy rajztabava meg par keppel
-
tildy
nagyúr
Érdekes dolog, hogy az első helyen egy painttel összedobott , maszatos kép van, node ilyenek az emberek.
Addig is egy kis izelítő Esmein korábbi képeiből:Jótanácsokat szívesen fogadunk
Tetszik nem tetszik, valamit mondjatok már
-
Mr X
veterán
Jó kép.
-
tildy
nagyúr
Egy kis up a témának.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez lett az Esmein által rajzolt képnek a címe, amelyet a Wizzair pályázatára küldött el.Ha úgy gondoljátok , hogy jól...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest