Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ez a resz orszagonkent valtozik, hozzairom, de mindenhol mas lehet. Attol fuggoen UK, Nemetorszag, Franciaorszag. Ne veletlenul irtam, hogy ennek mindenkinek egyenileg kell utanajarnia.
Pl.:
-a vegzettsegeket egy külföldi hitelesitett forditoirodaval le kell fordittatni, ott, ahol munkat keres (100-200€)
Egyreszt tobb helyen elfogadjak az otthonit is , vagy egyaltalan nem kell. Nekem itt sose kertek meg , penzkidobas lett volna.-Sok munkaltato keri a születesi anyakönyvi kivonatot -ezt nem kell leforditani, de ki kell vinni
Ilyennel meg sosem talalkoztam, az anyakonyvi kivonatom nekem koszoni , jol van otthona szuleimnel-Az elsö fizetes felvetelehez mar kell lenni egy külf-i bankszamlanak, de:
--az ELSÖ bankszamla csak akkor nyithato, ha van egy ottani bejelentett lakcim, a berleti szerzödest szlanyitaskor a banknak be kell mutatniAz egyik munkatarsamnak 3 honappal kijovetele utan nyitotta meg a bank a szamlajat. Pinpongoztak egy sort, de a srac mar az elejetol kezdve dolgozott. A cegnel megbeszeltuk, hogy az en szamlamra jojjon a fizetese.
A masik, hogy UK-ben olyan, mint bejelentett lakcim nem letezik.Most jön az xszer: Lakast csak akkor talalsz, ha van mar munkahelyed,
Uk-beli tapasztalat, hogy nem feltetlen kell munkahely, de tobb havi berleti dijat kerhetnek. Vagy neha az sem eleg ha van munkahelyed, kozuzemi szamla kell, hogy jojjon a nevedre. Elso kikoltozeskor ez erdekes.-A lakasberleshez meg egy kiegeszites: a kaucio 2-3 havi berleti dij +az 1 havi berleti dij,
Nekunk itt elso helyen 2 het kaucio volt, utana pedig 1-1 honap. Plusz a berleti dij. Ahogy hallom a svedeknel ez joval magasabb , siman elkerhetnek 6 honapnyit is, plusz ott nem tudod azt megjatszani, hogy csak ugy kimesz, majd lesz munka, mert nem biztos , hogy fogsz tudni hol lakni.Koszonom amugy a kiegesziteseket, de ezek orszagspecifikusak tobbnyire, ezert is irtam, ez valtozhat orszagrol orszagra, emberrol emberre. Utana kell jarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest