- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
sziasztok!
mi a helyzet a bulival? megtartják?
elővételes jegyet hol lehet kapni? keresgéltem neten, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez elmarad..szerk: bzzee', jó hogy megtanultam guglizni, 2 perccel később tildy linkje alatta, hogy elmarad...
sajnálatos, mostanában kezdtem őket megszeretni, ott lettem volna a bulin!
-
Esmein
nagyúr
válasz
kopaszcsuti1 #28 üzenetére
Muhaha
techno
psy
infected mushroomhárom különböző dolog. Egyébként meg tehetségesek abban, amit csinálnak, lehet hogy turulos pengetővel egyiknek se megy a citerázás, de potmétert láttak már.
-
tildy
nagyúr
No , nem tudok elmenni erre a bulira
Mert másnap ide megyek -
kopaszcsuti1
csendes tag
Ezek nem valami illegális szereket promováló héber anyanyelvű lázítók ? Soha nem hallottam rollunk nem is nagy zenésztehetségek.A kopasz meg megtanulhatna énekelni mert szégyent hoz a tar fejűekre, a gitározás jópofa de minek ide ehhez a teknóhoz ?
-
Hugo85
aktív tag
Jegyárakat lehet már tudni? Sose sikerült Infectedre eljutnom, mindig közebjött valami
Az a baj azzal, hogy az Infected átment ilyen "populárisabb"-ba - félreértés ne essen, én még mindig szeretem őket, bár mostanánság inkább Electro Sun-t hallgattam
- vált, hogy egyedüli fellépőként tolják, és jóval drágábban. Már nem ilyen klaszikus goaparty, amire csak Psybabában lehet jegyet kapni, és extrém esetben is max 3-4 ezer Forint.
Azért remélem tévedek, és hogy ott találkozunk -
bLaCkDoGoNe
veterán
Menni kell jól.
-
twollah
nagyúr
Egy ideje nem tud megmozgatni az Infected Mushroom.
Nagyon elmentek a mainstream iranyaba.
-
old gray
addikt
Wow Infected Mushroom, finom.
Ilyen zenékre szoktuk tolni az UT3-at, pl. infected mushroom - heavyweight: [link].
-
tildy
nagyúr
Nem poéns. zenecímekben sosem voltam otthon.
De ismerem az 1:24et .
gms - juice szerintem. nézem a többit. -
Dany007
veterán
Na Tídi... Most hmm lecsekkoljuk a Goás tudástáradat xD
Valójában csak segíteni kéne, hogy melyik ez a szám? Illetve lesz több is.
A második:
4:45 ? Vagy ez még ugyan az?
A végén sajna csak annyit írnak, hogy Skazi, infected, meg GMS... De, hogy mi a szám címe azt nem =/
Hát hajrá... Hátha
-
Dany007
veterán
Oh, dehogynem...! Csak szép nagy subbwoofer kell, meg jó magasak... Hátradőlni... Nézni a napfelkeltét vagy naplementét és GO!
/btw összegyűjthetnénk v.hová a kedvenc goás számokat. Olyat, ami fenn van youtube-on, hogy meg is tudjuk hallgatni egymásét. Már jól jönne egy kis változatosság
/
-
tildy
nagyúr
válasz
Borify Péter #13 üzenetére
mik ki nem derülnek , ismét egy goás lányzó?
Tibi666: nem is neked kell , hogy tetsszen. Szerencsére párom is azokat a zenéket szereti amit én is, mellé még táncoslábú is
-
Borify Péter
aktív tag
ááá,de megnézném én is(mondjuk a madonna koncertet is
)
-
tibi666
senior tag
én inkább maradok a madonna koncertnél aug. 22-én.
őt szeretem, ezt nem tudom megemészteni. -
Dany007
veterán
heh látom beraktad a számomat ;) Rá is nyomtam egyből!
-
tildy
nagyúr
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
Nem haragszom meg.
Nálunk otthon vidéken megszokott.
Pl.Megyünk Berénybe. (Jászberény)
Hasolóan általános az olaszba, görögbe szó is, bár igen messzi áll az irodalmi nyelvtől.Viszont az évek óta megszokott szokásokat, nehéz egyről a kettőre elfelejteni, néha biza előjön.
Amúgy mikor ezt az infected számot hallottam , először meglepődtem, nem a régi hangzásvilág. Bár hihetetlen, mennyire meg tudnak újulni...Cirka 7-9 éve ismerem a zenéjüket, Ésa régi egy időben nem tetszett, majd megszeretttem. A BP empire album, meg a Converting vegetarians jól sikerült
-
bLL^
senior tag
Jól hangzik!
Igaz a legutolsó albumuk annyira nem jött be a becoming insane-n kívül, de majd meglássuk.
-
Dany007
veterán
Nálam most a becoming insane a menő
ez megy a melóhelyen egész végig...!
-
leeate
senior tag
Wwww wakkke me up, beforrrrr i change again!
Nekem kicsit eros a zenejuk. ^^ -
madstunt
addikt
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Az.Ott találtad a szöget
-
mexicanraven
senior tag
Egy diplomás nőtől kicsit erős a "svédbe" kifejezés. (hasonló az "olaszba", "görögbe" szavakhoz) Ne haragudj érte, csak megakadt rajta a szemem. Ezek mellett remélem jól fogjátok érezni magatok!
-
Psychonaut
veterán
Műveletlen vagyok lehet...de ez...micsoda?
Zene? Esetleg elektronikus? (ezt csak azért tippelem be, mert ha jól vettem észre a fórumozók nagy többsége azt hallgat) -
madstunt
addikt
Ott kell lenni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azt hiszem nagy nap lesz az a nap ]Infected Mushroom megint Budapesten.Vaaaaagy, esetleg hamarabb megyünk...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest