- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ezt kerdem. En is bejelentettem az ideiglenes kulfoldre tavozast. Nekem nem vettek el a lakcimkartyam, nem nyultak a lakcimemhez, meglepo , hogy neked ezzel egyutt megszuntettek az allando lakcimed is. Nekem nem.
A problema oka az, hogy lakcimkartyanak lennie kell. Ha nincs, nem ferhetek hozza a bankszamlamhoz, nem vehetek mobilnetes simet, es meg lehetne sorolni.
Ezek szerint van meg egy lehetoseg is, az, hogy van szemelyid, de lakcimkartyad nincs, ami szamomra erdekes, errol az esetrol nem hallottam, ambar lehet. Veglegesnel nicns szemelyid. Lakcimkartyad csak akkor, ha nyilvantartanak, de ha nem kered a nyilvantartast, akkor az sem.
Az en esetem utlevellel ugyintezesrol szolna, ha veletlen rosszul fogalmaztam, elnezest. Utlevelet , mint szemelyazonossagot igazolo okmanyt csak akkor fogadtak volna el a bankban, ha van lakcimkartya is. Amennyiben abban a helyzetben vagy, hogy nincs lakcimkartyad, egyszeruen ugyintezotol fugg, hogy betu szerint cselekszik-e. Konkretan "megutheti a bokajat" ha csak az utlevelet keri.
-
dabadab
titán
"Ha állandó lakhelyet változtatsz, akkor először ki kell jelentkezned a régi címről, az illetékes önkormányzatnál. Utána be kell jelentkezned, az új illetékes önkormányzatnál."
Ez most egészen biztosan nem így van, a konkrét eljárás az, hogy bemész az okmányirodába (bármelyikbe) és bejelented, hogy megváltozott a lakcímed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest