Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Lauda #33 üzenetére

Es meg valami : ezt sem en irtam.

Nem tudom mi valtozott meg benned, nem tudom mitol lettel ilyen , de furcsa, hogy egy szimpla "szemoldokfelvonasert" fikazassal vadolsz, mikozben lemocskozod a szulofolded egy masik topikomban. Kicsit sajnalom , hogy ebbe az iranyba valtoztal. :(

• tildy

nagyúr

válasz Lauda #33 üzenetére

Eddig ket ember vette annaka topikban.Te es Symbianos. A tobbiek - ahogy en lattam - nem, de majd ok elmondjak ha akarjak, es neked sem kene tobbest hasznalnod, eleg , ha a magad neveben beszelsz.

A lakcimes dologrol oda volt irva, jo ezt tudni. Valoszinuleg neked a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete, amivel nem tudok, es nem is akarok mit kezdeni. Mindenesetre erdemes ezt tudni, lakcimigazolvany kell. Es igen, ezt addig nem veszi igy eszre az ember, amig van neki mindketto ( lakcimigazolvany is meg szemelyi is).

Kivancsi voltam, hogy lehet ugyet intezni, ha torvenytiszteloen jarok el ( marpedig lakcimugyileg ha nem itthon elek eletvitelszeruen , akkor valoszinuleg a vegleges tavozas a megfelelo lepes). Leirtam mi a helyzet, miket javasoltak. Nem szoltam le a rendszert ( bar ha nagyon csurjuk-csavarjuk , a frankot lehet annak venni, ha nagyon csurjuk-csavarjuk , de szimplan csak nem orultem neki) , egyszeruen tenyeket kozoltem. A magyar tartozkodasi engedelyt is konkretan a bankban javasoltak.

Nem fogok belekepzelni olyat a mondandomba, amit nem irtam bele , nem is gondoltam, csak a te kitalaciod. Ha fikazok valamit, azt nem igy teszem, aki picit is ismer, tudja ezt.

Es mindezek mellett rengeteg pozitivumot is emlitettem. Ha csak a fikazast latod meg, akkor szelektiven valogatsz, kifejezetten ugy, hogy rossz szinben tuntess fel. Ne haragudj, de ezt nem tudom elfogadni.

Új hozzászólás Aktív témák