- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Es meg valami : ezt sem en irtam.
Nem tudom mi valtozott meg benned, nem tudom mitol lettel ilyen , de furcsa, hogy egy szimpla "szemoldokfelvonasert" fikazassal vadolsz, mikozben lemocskozod a szulofolded egy masik topikomban. Kicsit sajnalom , hogy ebbe az iranyba valtoztal.
-
tildy
nagyúr
Eddig ket ember vette annaka topikban.Te es Symbianos. A tobbiek - ahogy en lattam - nem, de majd ok elmondjak ha akarjak, es neked sem kene tobbest hasznalnod, eleg , ha a magad neveben beszelsz.
A lakcimes dologrol oda volt irva, jo ezt tudni. Valoszinuleg neked a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete, amivel nem tudok, es nem is akarok mit kezdeni. Mindenesetre erdemes ezt tudni, lakcimigazolvany kell. Es igen, ezt addig nem veszi igy eszre az ember, amig van neki mindketto ( lakcimigazolvany is meg szemelyi is).
Kivancsi voltam, hogy lehet ugyet intezni, ha torvenytiszteloen jarok el ( marpedig lakcimugyileg ha nem itthon elek eletvitelszeruen , akkor valoszinuleg a vegleges tavozas a megfelelo lepes). Leirtam mi a helyzet, miket javasoltak. Nem szoltam le a rendszert ( bar ha nagyon csurjuk-csavarjuk , a frankot lehet annak venni, ha nagyon csurjuk-csavarjuk , de szimplan csak nem orultem neki) , egyszeruen tenyeket kozoltem. A magyar tartozkodasi engedelyt is konkretan a bankban javasoltak.
Nem fogok belekepzelni olyat a mondandomba, amit nem irtam bele , nem is gondoltam, csak a te kitalaciod. Ha fikazok valamit, azt nem igy teszem, aki picit is ismer, tudja ezt.
Es mindezek mellett rengeteg pozitivumot is emlitettem. Ha csak a fikazast latod meg, akkor szelektiven valogatsz, kifejezetten ugy, hogy rossz szinben tuntess fel. Ne haragudj, de ezt nem tudom elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest