- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Eddig ket ember vette annaka topikban.Te es Symbianos. A tobbiek - ahogy en lattam - nem, de majd ok elmondjak ha akarjak, es neked sem kene tobbest hasznalnod, eleg , ha a magad neveben beszelsz.
A lakcimes dologrol oda volt irva, jo ezt tudni. Valoszinuleg neked a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete, amivel nem tudok, es nem is akarok mit kezdeni. Mindenesetre erdemes ezt tudni, lakcimigazolvany kell. Es igen, ezt addig nem veszi igy eszre az ember, amig van neki mindketto ( lakcimigazolvany is meg szemelyi is).
Kivancsi voltam, hogy lehet ugyet intezni, ha torvenytiszteloen jarok el ( marpedig lakcimugyileg ha nem itthon elek eletvitelszeruen , akkor valoszinuleg a vegleges tavozas a megfelelo lepes). Leirtam mi a helyzet, miket javasoltak. Nem szoltam le a rendszert ( bar ha nagyon csurjuk-csavarjuk , a frankot lehet annak venni, ha nagyon csurjuk-csavarjuk , de szimplan csak nem orultem neki) , egyszeruen tenyeket kozoltem. A magyar tartozkodasi engedelyt is konkretan a bankban javasoltak.
Nem fogok belekepzelni olyat a mondandomba, amit nem irtam bele , nem is gondoltam, csak a te kitalaciod. Ha fikazok valamit, azt nem igy teszem, aki picit is ismer, tudja ezt.
Es mindezek mellett rengeteg pozitivumot is emlitettem. Ha csak a fikazast latod meg, akkor szelektiven valogatsz, kifejezetten ugy, hogy rossz szinben tuntess fel. Ne haragudj, de ezt nem tudom elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest