Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Nagyot csalódtam az írásban, reméltem, hogy valami jó kis szaftos sztorit olvashatok.

-
tildy
nagyúr
Miért is? Mert rettentő sok általánosítás van. Én is beleesem olykor ebbe a hibába, a pozitív diszkrimináció meg csak árt mint használ.
Viszont a pozitív példákat róluk igenis mesélni kell, mert ezek azok az emberek, akik miatt úgy gondolom, mégsem érdemes őket leírni.
Akiknél voltam szomszédok, azok is részben cigány származásúak, dolgoznak, fizetika lakbért, nem verik szét a lakást, próbálnak normálisan élni. És ez bizony dícsérendő , még akkor is ha ennek kéne alapnak lennie. -
mephi666
nagyúr
nekem kb 10-15évvel ezelőttről, egy koncertről volt hasonló élményem... akkor kb 155cm magas voltam még... (utána kezdtem nyúlni rendesen) előttem állt egy kb 185 magas barnább bőrű srác és mondta, hogy cseréljünk nyugodtan helyet, ha nem látok... meglepődtem és megköszöntem... vannak ilyen kivételek is... meg fehérbőrűek között is negatív értelemben...
-
Móci
addikt
Csalfa a cím, de a történet tetszett.
Bár csak minden cigányasszony ilyen lenne! Követendő példa. -
Apollyon
Korrektor
Bizony ennek bekajáltam az elejét. Már néztem is hogy hogy vagy ilyet képes leírni...
De megnyugodtam hogy még vannak hűséges nők
-
törölt tag
Megkérdezhetem, hogy miért kell kihangsúlyozni a származását?
-

-
madstunt
addikt
Sikerült jól felvezetni a történetet.
Az ember már másra gondolna a legelejéből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest