- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Én tavaly voltam második kategóriában, hát nem sok értelme volt indulni, hibába tudok jól programozni, oda szinte csak matematika kellett (papíron kellett ugye megoldani a feladatokat). Az első fordulón meg nem indulok, mert a Word&Excel&PP trióhoz nem értek versenyszinten.
-
Nagytoll
senior tag
Ez első vagy második kategória? Én 2. Katban indultam, még nem tudok eredményt, de elég meredek volt. Főleg, hogy nem is programozás volt hanem papiros feladatok
-
Tibko8
senior tag
Nekünk PDF-ben volt megadva a feladat leírás. Talán ez jobb volt így csak állandóan váltogatni kellet a 2 ablak között. 2 ablak pedig nem fért ki egymás mellet normálisan.. (15" monitor)
Tényleg te hogy csináltad meg a fejlécben a középső szót? Sehol sem volt a forrásban benne.
-
Silεncε
őstag
Az biztos, hogy nagyon sok volt. Én is 2 feladatot tudtam csak megcsinálni (az első wordot meg a weblapot). Én ott akadtam ki, amikor a kezembe nyomtak 25 oldalnyi lapot, aminek az első 2 oldala volt a feladatlap. De nem tudom ki csinálta a feladatot, de az szerintem vicces, hogy kb annyi volt a feladat szövege, h csináld meg a minta alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Linux kezdőknek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest