- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Én tavaly voltam második kategóriában, hát nem sok értelme volt indulni, hibába tudok jól programozni, oda szinte csak matematika kellett (papíron kellett ugye megoldani a feladatokat). Az első fordulón meg nem indulok, mert a Word&Excel&PP trióhoz nem értek versenyszinten.
-
Nagytoll
senior tag
Ez első vagy második kategória? Én 2. Katban indultam, még nem tudok eredményt, de elég meredek volt. Főleg, hogy nem is programozás volt hanem papiros feladatok
-
Tibko8
senior tag
Nekünk PDF-ben volt megadva a feladat leírás. Talán ez jobb volt így csak állandóan váltogatni kellet a 2 ablak között. 2 ablak pedig nem fért ki egymás mellet normálisan.. (15" monitor)
Tényleg te hogy csináltad meg a fejlécben a középső szót? Sehol sem volt a forrásban benne.
-
Silεncε
őstag
Az biztos, hogy nagyon sok volt. Én is 2 feladatot tudtam csak megcsinálni (az első wordot meg a weblapot). Én ott akadtam ki, amikor a kezembe nyomtak 25 oldalnyi lapot, aminek az első 2 oldala volt a feladatlap. De nem tudom ki csinálta a feladatot, de az szerintem vicces, hogy kb annyi volt a feladat szövege, h csináld meg a minta alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest