Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Depression
veterán
"Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek..."Na jó, kezdjünk bele, ha már ennyire szeretsz...
A tv tele van ufók által elrabolt emberekkel. De még ezt is bármikor alá tudnám támasztani egy linkkel. íme
Hírtelen nem találsz linket? Reggel óta ezen röhögök.
Vársz ellenpéldát? Olvasd el a cikket, amihez kommentelsz.
Az elején annyit kellett volna írnod, hogy benézted, ennyi. Nem harcolni a gondolom már számodra is nyílvánvaló baromság mellett, csak hogy igazad legyen. Ez amolyan óvodás dolog.
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest