Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Depression
veterán
"Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek..."Na jó, kezdjünk bele, ha már ennyire szeretsz...
A tv tele van ufók által elrabolt emberekkel. De még ezt is bármikor alá tudnám támasztani egy linkkel. íme
Hírtelen nem találsz linket? Reggel óta ezen röhögök.
Vársz ellenpéldát? Olvasd el a cikket, amihez kommentelsz.
Az elején annyit kellett volna írnod, hogy benézted, ennyi. Nem harcolni a gondolom már számodra is nyílvánvaló baromság mellett, csak hogy igazad legyen. Ez amolyan óvodás dolog.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest