Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg a péhának bugos a fórummotorja?
Ha nem nyitom meg az adott bejegyzést, hanem az oldalamat görgetem lefelé, nálam is a teljes képeket teszi be, csak levágja a bejegyzés függőleges oszlopának szélességénél.
Pedig nem így kéne megjelenítenie, hanem az oszlop szélességéhez igazítva, összetömörítve a képeket.
Úgy, ahogy megnyitva a bejegyzést, tökéletesen megjeleníti.A hiba nem a mi készülékeinben van.
Ugye régen nem volt méretre igazítás, hanem nekem kellett akkora pixel szélességre vágnom a képet, h ne lógjon ki a szövegdoboz szélességéből. Ezt meg is szoktam tenni, de egy jó ideje a fórummotor elvégzi ezt helyettünk. Ezek szerint nem tökéletesen működik.
-
Mé' nem lehet lájkolni a kommenteket?

Ja, és húzzatok bele, még a végén nehogy szaktopikot kelljen megkérdezni, melyik a jobb, 8GB DDR3 @1066, vagy 4GB DDR3 @2400

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére

A többieknek meg majd megnézem az arcát, mikor a karácsonyi eventen beállítok pár üveggel, oszt nem kérnek belőle, mer' ez csak bolti palackozott csapvíz..

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest