- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg a péhának bugos a fórummotorja?
Ha nem nyitom meg az adott bejegyzést, hanem az oldalamat görgetem lefelé, nálam is a teljes képeket teszi be, csak levágja a bejegyzés függőleges oszlopának szélességénél.
Pedig nem így kéne megjelenítenie, hanem az oszlop szélességéhez igazítva, összetömörítve a képeket.
Úgy, ahogy megnyitva a bejegyzést, tökéletesen megjeleníti.A hiba nem a mi készülékeinben van.
Ugye régen nem volt méretre igazítás, hanem nekem kellett akkora pixel szélességre vágnom a képet, h ne lógjon ki a szövegdoboz szélességéből. Ezt meg is szoktam tenni, de egy jó ideje a fórummotor elvégzi ezt helyettünk. Ezek szerint nem tökéletesen működik.
-
Mé' nem lehet lájkolni a kommenteket?
Ja, és húzzatok bele, még a végén nehogy szaktopikot kelljen megkérdezni, melyik a jobb, 8GB DDR3 @1066, vagy 4GB DDR3 @2400
-
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
A többieknek meg majd megnézem az arcát, mikor a karácsonyi eventen beállítok pár üveggel, oszt nem kérnek belőle, mer' ez csak bolti palackozott csapvíz..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest