Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg a péhának bugos a fórummotorja?
Ha nem nyitom meg az adott bejegyzést, hanem az oldalamat görgetem lefelé, nálam is a teljes képeket teszi be, csak levágja a bejegyzés függőleges oszlopának szélességénél.
Pedig nem így kéne megjelenítenie, hanem az oszlop szélességéhez igazítva, összetömörítve a képeket.
Úgy, ahogy megnyitva a bejegyzést, tökéletesen megjeleníti.A hiba nem a mi készülékeinben van.
Ugye régen nem volt méretre igazítás, hanem nekem kellett akkora pixel szélességre vágnom a képet, h ne lógjon ki a szövegdoboz szélességéből. Ezt meg is szoktam tenni, de egy jó ideje a fórummotor elvégzi ezt helyettünk. Ezek szerint nem tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Parkside szerszám kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest