Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lenry
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
úgy kb ilyen

-
Tidus
addikt
válasz
,,no name"
üzenetére
Ha 5 milliárd emberből 1 milliárd kínai, és a maradékon osztoznak az orosz, szuahéli, arab, hindu, héber, japán, és koreai, irásjeleket használók, akkor szerintem ők az egyik legnagyobb felhasználók!
-
Tidus
addikt
Én a PirateBay-on láttam torrenten letőlthető ArabXP-t, át is siklottam rajta mert mást kerestem!
Viszont szerintem ezek az arabok vannak annyian ezen a földön mint mi rendes ábc-t használók! Csak igy tűnik érdekesnek! Elég csak itt a neten kikeresni egy Arab ujság címet, várost, tv adót, és az angol nyelv helyett arabot választani! Vagy ott a Youtube! -
nyunyu
félisten
én kínait láttam, az is elég sokkoló volt, de az legalább balról jobbra volt...
(legtöbb kínai turkálóban kínai XP-re van telepítve valami kínai számlázóprogram... ott)Hulye sales managerunk felvetette a kulfoldi programfejlesztoknek, hogy egy csomo kinai ettermet meg lehetne nyerni ugyfelnek (akit jelenleg egyik konkurensunk sem tud lefedni), ha a program tamogatna a kinai nyelvet, es a rendelest konyhan kinaiul nyomtatna.
(ottani konyhai rabszolgak altalaban nem tudjak ertelmezni egyik Europaban hasznalt irasrendszert (latin/cirill) sem...)Erre azt mondtak, hogy egyelore az arab verzioval szivnak, mert az egyik gyorsetteremlancuk Kuvait kornyeken akar terjeszkedni

De ha azt sikerul megoldaniuk, utana mar nem lesz bonyolult a kinai sem
Kulfoldi fejleszto kollega persze megmutatta a laptopjan az arab XP-t, tenyleg ilyen csodalatos.

-
bacsis
Közösségépítő
Nekem a Windows 3.11 van meg a világ összes kiadott nyelvén természetesen arabul is, ráadásul eredeti cd-n

-
Lenry
félisten
én kínait láttam, az is elég sokkoló volt, de az legalább balról jobbra volt...
(legtöbb kínai turkálóban kínai XP-re van telepítve valami kínai számlázóprogram... ott) -
tacsk0
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Hello
Heheh, az hozhatna nekem is egyett

Kiprobalnam...Udv tacsek
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ha jár vki Dubaiban vagy Quatarban nézze meg mennyibe fáj
feldobjuk gyűjtőknek arany áron 
-
tacsk0
aktív tag
Hello
HEHE az komoly respect a microsoftnak

Udv tacsek
-
adalbert1
veterán
Komoly, még jó hogy az ikonok alapján valamennyire el lehet igazodni...
Kíváncsi vagyok hogy vajon cmd-be hogy nézhetnek ki a parancsok...
-
Vakegérke
félisten
Még ha kszuahéli lenne... Így nem is kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest