Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lenry
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
úgy kb ilyen

-
Tidus
addikt
válasz
,,no name"
üzenetére
Ha 5 milliárd emberből 1 milliárd kínai, és a maradékon osztoznak az orosz, szuahéli, arab, hindu, héber, japán, és koreai, irásjeleket használók, akkor szerintem ők az egyik legnagyobb felhasználók!
-
Tidus
addikt
Én a PirateBay-on láttam torrenten letőlthető ArabXP-t, át is siklottam rajta mert mást kerestem!
Viszont szerintem ezek az arabok vannak annyian ezen a földön mint mi rendes ábc-t használók! Csak igy tűnik érdekesnek! Elég csak itt a neten kikeresni egy Arab ujság címet, várost, tv adót, és az angol nyelv helyett arabot választani! Vagy ott a Youtube! -
nyunyu
félisten
én kínait láttam, az is elég sokkoló volt, de az legalább balról jobbra volt...
(legtöbb kínai turkálóban kínai XP-re van telepítve valami kínai számlázóprogram... ott)Hulye sales managerunk felvetette a kulfoldi programfejlesztoknek, hogy egy csomo kinai ettermet meg lehetne nyerni ugyfelnek (akit jelenleg egyik konkurensunk sem tud lefedni), ha a program tamogatna a kinai nyelvet, es a rendelest konyhan kinaiul nyomtatna.
(ottani konyhai rabszolgak altalaban nem tudjak ertelmezni egyik Europaban hasznalt irasrendszert (latin/cirill) sem...)Erre azt mondtak, hogy egyelore az arab verzioval szivnak, mert az egyik gyorsetteremlancuk Kuvait kornyeken akar terjeszkedni

De ha azt sikerul megoldaniuk, utana mar nem lesz bonyolult a kinai sem
Kulfoldi fejleszto kollega persze megmutatta a laptopjan az arab XP-t, tenyleg ilyen csodalatos.

-
bacsis
Közösségépítő
Nekem a Windows 3.11 van meg a világ összes kiadott nyelvén természetesen arabul is, ráadásul eredeti cd-n

-
Lenry
félisten
én kínait láttam, az is elég sokkoló volt, de az legalább balról jobbra volt...
(legtöbb kínai turkálóban kínai XP-re van telepítve valami kínai számlázóprogram... ott) -
tacsk0
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Hello
Heheh, az hozhatna nekem is egyett

Kiprobalnam...Udv tacsek
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ha jár vki Dubaiban vagy Quatarban nézze meg mennyibe fáj
feldobjuk gyűjtőknek arany áron 
-
tacsk0
aktív tag
Hello
HEHE az komoly respect a microsoftnak

Udv tacsek
-
adalbert1
veterán
Komoly, még jó hogy az ikonok alapján valamennyire el lehet igazodni...
Kíváncsi vagyok hogy vajon cmd-be hogy nézhetnek ki a parancsok...
-
Vakegérke
félisten
Még ha kszuahéli lenne... Így nem is kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Ubuntu Linux
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest