- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
exabit
tag
Nekem volt régebben 6 félév kötelező oktatási gyakorlatom a BME szervetlen tanszékén. Hidd el nekünk (a másik oldalnak) se volt könnyebb.
Valószínű túl sok Végső Állomást néztem mert rendszeres flash-jeim voltak arról hogy ki hogyan fog meghalni. Mer` ugye mindenki rohan, mindenki ideges, mindenki tüzet gyújt és mindenkinek ilyen-olyan vegyszer van a kezében, rajtam meg ott a stressz, hogy csak ne történjen semmilyen baleset. Szóval miközben épp elképzelem hogy egy lurkó lukas, kimart, vérző szemgödörrel rohan felém általában olyan dolgokkal rántanak vissza a hústérbe, mint a kedvenc kérdésük:
- "Ez mi?!??" - mondja és felmutat egy kémcsövet valami habos barna trutyival, mindenféle előzményt nélkülözve és kérdőn néz rám. Persze mivel nem vagyok terminátor beépített elemanalizátorral a szememben ezért elkezdem faggatni hogy kiderüljön miféle tücsköt, bogarat oldott fel addigra kétségbeesésében hogy egy kellemes hópehelyszerű csapadékot kapjon.
Szóval én azért igyekeztem segítőkész lenni mindig, de bizony gyakran előfordult hogy a legjobb tudásom és jószándékom ellenére is az ultimate válaszhoz kellett nyúlnom. Ahhoz a válaszhoz, ami a hallgatók minden ionvadászatos kérdésre működött, és amihez egy tökéletesre komponált elgondolkodó arckifejezésem is volt:
- "És a pH-t beállítottad?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tippmix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged