- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Szép összefoglaló, sztem a szerves és a fiz-kém a két legfontosabb.
He-he, fránya ionvadászat. Emlékszem a legelsőre: megvolt mind az öt, erre hármas. Arcom:
Magyarázat: az előkészítőben a laboros nénik rosszul jegyezték fel a kéncsövek számát, felcserélték az utolsókettőt és így adták le a tanárnak. Hiába magyaráztam, senki nem hallgatott meg.
-
exabit
tag
Nekem volt régebben 6 félév kötelező oktatási gyakorlatom a BME szervetlen tanszékén. Hidd el nekünk (a másik oldalnak) se volt könnyebb.
Valószínű túl sok Végső Állomást néztem mert rendszeres flash-jeim voltak arról hogy ki hogyan fog meghalni. Mer` ugye mindenki rohan, mindenki ideges, mindenki tüzet gyújt és mindenkinek ilyen-olyan vegyszer van a kezében, rajtam meg ott a stressz, hogy csak ne történjen semmilyen baleset. Szóval miközben épp elképzelem hogy egy lurkó lukas, kimart, vérző szemgödörrel rohan felém általában olyan dolgokkal rántanak vissza a hústérbe, mint a kedvenc kérdésük:
- "Ez mi?!??" - mondja és felmutat egy kémcsövet valami habos barna trutyival, mindenféle előzményt nélkülözve és kérdőn néz rám. Persze mivel nem vagyok terminátor beépített elemanalizátorral a szememben ezért elkezdem faggatni hogy kiderüljön miféle tücsköt, bogarat oldott fel addigra kétségbeesésében hogy egy kellemes hópehelyszerű csapadékot kapjon.
Szóval én azért igyekeztem segítőkész lenni mindig, de bizony gyakran előfordult hogy a legjobb tudásom és jószándékom ellenére is az ultimate válaszhoz kellett nyúlnom. Ahhoz a válaszhoz, ami a hallgatók minden ionvadászatos kérdésre működött, és amihez egy tökéletesre komponált elgondolkodó arckifejezésem is volt:
- "És a pH-t beállítottad?" -
Klaus Duran
senior tag
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Örült tudós vagy +1 metlabor
-
Hieronymus
veterán
Most kezd érthetővé válni a tanulmányaid és a "Elektromos autók hangja" bejegyzésed közötti összefüggés.
Aki ilyen gyorsan képes expert szintre lépni a kémia egy területén, arra fényes jövő vár
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari