Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Olyan mintha tegnap lett volna hogy Doom II-ben irtottam az ellent a 486-oson, IDKFA beírva, de az IDDQD nem, kellett a kihívás. Aztán a vége előtt mindig lefagyott, mert elfogyott a memória, de minden nap megpróbáltam hátha akkor máshogy lesz

Aztán jött a Cyrix 6x86-os MX procis gép, azon meg nem volt aktív hűtés és mindig lefagyott a Windows 95

-
The DJ
addikt
Sajnos nem...anno az első gépvas 9600XT-vel üzemelt és 2005 tájékán még játszogattam rajta, a régi nagy neveket mind végigvittem és egész jól futottak rajta, de már jó pár éve semmi komoly játékkal nem játszottam.
Le is vagyok maradva a hardverek terén kicsit. Kellene egy új gépvas, amin már játszani is lehet, de sose tudom rávenni magam, hogy spóroljak rá, na meg el kéne adni akkor valamelyiket és már úgy hozzám nőttek

-
Pofás gépvas állomány, látszik, egyik sem gémergépvas.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezen jót nevettem. Azért gondolom, a mostaniak nem fagynak le sem a Doom, sem a 95 alatt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)