Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefete
tag
Ehhez nem is kell fűzni semmit, jó írás, gratulálok!

-
Taknyoshal
tag
'A másik amit látsz, igen.: vannak emberek akik képesek feladni azt amiért évekig harcoltak. Jön egy kisebb probléma és azt hiszik vége a világnak, mert elveszni látják a boldogságot, amiért meg kell küzdeni. És a lelkesedésük alábbhagy, nem látnak tovább...'
Légyszíves írd le részletesebben mire gondolsz.
-
A@ron
tag
101%-ban egyetértek. Nem lehet hogy mi rokonok vagyunk?

-
The DJ
addikt
Az általatok leírtakkal is tökéletesen egyetértek. Miközben visszaolvastam jöttem rá, hogy mennyi mindent kihagytam még, úgyhogy lehet hogy a jövőben megírom a folytatást is, ahogy az időm engedi. Az ide kattintóknak pedig köszönöm, hogy olvasták. Mindig azt szoktam mondani, hogy ha már egy embert elgondolkodtatok vagy rádöbbentek valamire, akkor már nem volt hiába és már megérte.

-
A boldogság valóban nem köthető tárgyakhoz.
A boldogság tényleg spontán jön és megy, de ha az ember megfigyeli magát a boldogság ideje alatt, rájöhet, hogy legközelebb miként idézheti elő már tudatosan a kellemes állapotot.
Engem pl. mindig elkap a boldogság gyümölcsszedés, biciklizés, reggeli nyújtózkodás közben.
-
gabor85
őstag
Most még csak a szerelmről alkotott véleményedet olvastam, de full igaz!
Annyival kiegészíteném a magam részéről hogy a szerelem idővel átalakul szeretetté. A láng-os példa tökéletes rá
A másik amit látsz, igen.: vannak emberek akik képesek feladni azt amiért évekig harcoltak. Jön egy kisebb probléma és azt hiszik vége a világnak, mert elveszni látják a boldogságot, amiért meg kell küzdeni. És a lelkesedésük alábbhagy, nem látnak tovább...
A másik meg ami nem tetszik és a fenti gondolatsorhoz kapcsolható: az önzés. Szintén a szerelemben. Nincs szinte senkiben áldozatkészség. Hajlandóak vagyunk a saját lelkünk féltése végett (logikus de...) másoktól elzárni magunkat. Hiányzik a megbocsátás is.... -
The DJ
addikt
Azért ha valaki elolvassa, és valami gondolata támad közben, akkor ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest