Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Én a Logitech G5-el szívtam be annó a lézeres marketinget. Megvettem kicsit drágábban mint az MX518-at, mert a lézer, meg a 2000dpi, az biztos majdnem olyan jó mint az autoaim, aztán jóval utána szenzortesztek alapján kiderült, hogy mégiscsak a régebbi a jobb. Annyival, hogy az új Logitech driverben még mindig támogatják az 518-at, a G5-öt meg annyira próbálják elfelejteni, hogy az új Gmaing Software-ben nem is támogatják az 518-al ellentétben, úgyhogy még mindig az ezer éves SetPoint van hozzá, az összes idegesítő dpi váltós bugjával együtt. Mondjuk nekem olyan az az egér, mintha pont a kezemhez gyártották volna, (vagy a kezem idomult hozzá majd 12 év alatt), úgyhogy azóta se adtam túl rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ennek a cikksorozatnak a célja, hogy téged rávezesselek a kellemes egerészés kikövezett, bár helyenként kanyargós útra.
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest