Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nálam az egér kérdése utoljára a golyós egerek időszakában volt probléma. Mióta filléresek az optikai egerek, azóta mindig azokból veszek valami olcsó, vezetékes, USB-s, optikai, kicsi méretű, domború/szappantartós alakú, pehelysúlyú, egyszerű két gomb + egy görgős gomb kiosztású, faék egyszerűségű, 1000-1200 DPI-s egeret, amit fingertipes laza fogásban használok, egérpad nélkül, főleg faasztalon meg mindenféle felületen. Pl. a magyar Média Marktban 990 Ft-ért vettem egy fekete Hama-egeret, 1200 DPI-s, típusát már nem tudom, Google-lel sem találom, 6 évig húztam vele, kicsit megkopott, de utána sem volt baja, külföldre költözés miatt laptoppal együtt adtam el. Volt előtte valami olcsó, alsó kategóriás MS optikai egerem is, az is jóval 5 ezer Ft alatt volt. Most már 2 éve egy 2500 forintnak megfelelő fontért, a helyi angol Tesco Extra hipermarketben vett Logitech M90-es, egyszerű egerem van, 1000 DPI-s, teljesen jól elvagyok vele, még ágyban is akadás és ugrálás nélkül megy mezei vászonlepedőn (ha lusta vagyok kocagameléshez felülni az asztalhoz), meg durva felületű faasztalon alátét nélkül, mindenféle Linuxszal meg Win10-zel is. Igaz nem rajzolgatok vele, meg nem vagyok hardcore gamer. A lényeg, hogy az ember megtalálja hozzá az optimális beállításokat, kellő érzékenység (max. vagy annak közelében), kimaxolt poll rate, 0 vagy minimális gyorsítási beállítások. Szóval elleszek ezzel az M90-nel még vagy 5-8 évig, utána ha megtörik a vezetéke (mert mást nem tudok elképzelni), akkor veszek egy hasonlóan olcsó, minimalista egeret, szóval nem én vagyok az, aki eltartja az egérgyártós iparágat, ha rajtam múlna, éhendöglenének
Igaz az is hozzátartozik, hogy nem rángatom, nem tépem, mérgemben nem vágom a falhoz, nem csapkodom az asztalhoz, hanem finoman tologatva használom. Sokat jelent, ha nem fakezű az ember, meg nem ECDL tanfolyáson találkozott először egérrel, és nem úgy kell neki becélozgatni az ikonokat, meg nem kattint félre duplaklikkelés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest