- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Tudtátok, h van 6.51es soft? Igaz Még csak Phoenixel lehet arra frissíteni.
-
_ak_
addikt
Üdv,
kaptam egy lg hbm-300-as bt headset-et. sikerült párosítani és működik is viszont én csendesnek találom, ha a telefonnal van összekötve.
Eredetileg skype-hoz használom, ahol nincs semmi baja a hangerővel (sőt), de kipróbáltam telón keresztül is és nem igazán volt jó. gyengébb volt a hangminőség és legfőképp halk volt.A kérdés, h lehet-e valahogy állítani a telefonon keresztül a hangerőt? A headseten is van hangerőszabályzó, de hiába küldöm maxra, kb fele olyan hangos, mint a pc esetében.
-
_ak_
addikt
válasz
KisBundi #3735 üzenetére
Havernak meg tegnap döglött be a hangszóró, már mint amelyiket telefonálás közbe hallgatod. A gari persze mostanság járt le, hihetetlen, h hogy lehet így időzíteni vmit. (már ha nem is konkrétan a nokia tehet róla, de más termékeknél is van, h egyszerűen 1-2 héttel a gari lejárta után romlanak el, mintha erre lennének tervezve.)
-
_ak_
addikt
Valószínű, h garmin lesz. Nekem az 5.20as verzió ugyan ezt csinálja, holott maga a progi már 4.80tól benne van. Vmi TSRautostart.exe vagy mi. Nokiaforumom fellelhető telepítési segédlet részletesen foglalkozik, vele érdemes ott körülnézni. A letöltések között találtam olyan garmin 5.20at is, ahol ezt a file kicserélték egy régebbire ami elvileg nem szívja le így az akksit, de nem kísérleteztem vele.
-
_ak_
addikt
Pajoz, sekli: köszi, nem voltam benne biztos, de így akkor megéri a bíbelődést.
Mint utólag megtudtam csak a kínai siteról kapott cer/key fájlal való szignózás után lehet telepíteni, ezért nem akart felmenni maga a helloOX.
szerk.: a kínai oldalról nem cer/key fájl kell, hanem magán az oldalon kell/lehet szignózni
-
_ak_
addikt
Most olvasom, h van már ez a helloOX megoldás, de nem esik le, h ez pontosan mit is csinál.
Ill nem értem, h miért kell az OPDA-s .cer és azzal szignózni a települő progikat. Azt eddig is meg tudtam volna csinálnia saját cer fájlommal. Csak mert mintha azt írták volna, h telepíti az installserver.exe-t ami elviekben pont a szignózás kikerülésére van.eddig tudtam mindent követni, de ez most hirtelen sötét, h most mi is van. ráadásul "a szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva"' hiba üzivel nem is fejezi be a telepítést.
-
_ak_
addikt
válasz
old rocker #3476 üzenetére
Én is várom, reménykedtem, h mire kijön az új pc suite, addigra kint lesz ez is, de hát..
-
_ak_
addikt
Bár gondolom többen ismeritek ezt az oldalt vagy a gyártó témáit, de aki nem és kéne vmi frissítő a telójára, az szétnézhet Pizero témái közt.
-
_ak_
addikt
válasz
old rocker #3430 üzenetére
Én meg alapból szoktam formázni frissítés előtt és most meg lusta vagyok signózni.
feltettem a garmint és várok mire megint lesz all files hozzáférés. Állítólag már dolgoznak az ügyön.
-
_ak_
addikt
All files hack még mindig nem elérhető az új firmnél?
-
_ak_
addikt
Ez egy Toshiba bt és egyedi a menüje, amiben nem találom ezt a funkciót, bár most újracsatlakoztattam a dolgokat és most sima módon müxik, de számomra sokkal érdekesebb lenne, ha valahogy ki lehetne használni ezt a funkciót. Feltéve, ha kilehet. Nem oldható meg h az egyik a másikra "streameljen"?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A laptopos bt, a telót és vissza hangeszközként ismeri fel, így miközben csatlakoztatva van a teló egyiken sem tudok zenét hallgatni. ezt h lehetne megkerülni vagy kihasználni, h így ismerik fel egymást.
-
_ak_
addikt
Tuti fix, h vmi gázos lassulásom megy, találtam egy klippet amit anno emlékszem, h tömörítés nélkül nézhet, az is nézhetetlen, coreplayer a hangot viszi szépen a képet szinte egyáltalán nem, a smart player kicsit gyorsabban játssza, de mellette akadozik a hang is, szóval format szagot érzek
-
_ak_
addikt
válasz
philoxenia #2994 üzenetére
Sajnsos ez sem oldotta meg a problémát, lehet vmi komiszabb lassulásom van, divixre nyomtam a tömörítést változtatások nélkül (persze 320*240) egy sp részre, de fele akkora fájlméret mellett is nézhetetlen volt a szaggatás miatt + pixeles is let.
-
_ak_
addikt
Btw ti ismeritek a PocketDivixEncoder progit? milyen beállításokkal lehet tömöríteni a videókat? Mármint eddig egész jól vitte azokat is amiket csak úgy felmásoltam, de minap egy sp reészt sem tudott csak szaggatva lenyomi, nyomtam egy tömörítést rá, de vmi hihetetlenül csúnya lett.
-
_ak_
addikt
válasz
ThuG4LifE #2987 üzenetére
Azért próbáld ki, azért, h teljesen uninstallálod majd újra felteszed. A legtöbb embernek rendesen működik, az upaterből meg 2 új verzió is jött ki mostanság immáron vista támogatással és nálam jól fut, szvsz vmi driveres gond lehet nálad.
Pajoz: bár igaz, h rátelepítettem az előző verzióra és lehet, h az tett be neki, de nálam ez is kérte a megerősítést, e akkor kipróbálom, h leszedem, azt újra fel.
-
_ak_
addikt
Tudtommal minden tekintetben jobb ez a mobil (kiv a kamera, de az amúgy is szar az összesen, cybershot ér egyedül vmit), a basszussal nekem nincs problémám, van külön bass kiemelés + hangszínszabályzó is ha vmi egyedit szeretnél. Hallomásaim szerint ami viszont először szembe fog tűnni neked, h gyorsabb az egész teló.
Bundi megelőzőt
-
_ak_
addikt
Akinek sikerült vistás gépről bt-n keresztül neteznie 6120c-n, az jelentkezzen!
-
_ak_
addikt
válasz
Viktor0610 #2853 üzenetére
Akkor pl a Belkin usb bt is widcomm drivert használ (ami amúgy az xp és a vista is alapból) csak módosítva van többé-kevésbé? Tehát azért nem működik a belkin bt-m a bl driverrel, mert az a másik típusba tartozik, ergo a widcomm-os a belkin, tehát belkin driver le és a widcomm tisztán fel a tuti.
Thx az infót, vmivel máris tisztább a kép.
-
_ak_
addikt
Hihetetlen!
mRouter (v3.1) 80072741-es error-ját sehogy nem tudom megkerül. nem egy fórumon néztem körbe egy esetleges megoldásért, de sehol nem írnak semmit erre a problémára.Viszont időközben felmerült bennem egy pár kérdés. Sok helyen emlegetík a Widcomm ill. a BlueSoleil drivereket. Ezek h működnek? Vagyis ittvan a 6120c-m és vettem hozzá egy ilyen Belkin bt-t. Feltettem a legújabb nokia Pc Suite-ot és a vistás belkin drivert. Erre jönnek h a bt netet widcomm vagy bluesoleil driverekkel csinálták meg.
Akkor szedjem le a belkin drivert és helyébe csak a widcommot telepítsem?
Mosta belkin és az utána feltelepített widcomm driver van fönt, ami amúgy semmiben nem jelentkezett, azon kívűl, h az eszközkezelőben a bt-re nyomtam egy driver frissítést és egy újabbat talált (az is belkines, de h miért?)A bluesoleilt meg még elindítani sem tudtam. Feltelepült gond nélkül, de nem tudja bekapcsolni a bt device-t, mert nincs. kb ennyit közöl velem és kész.
A driveres problémákon felül a dial up modem beállítása is eltér egy kicsit a vistában, az xphez képest, bár ezt még valahogy ki tudnám trükközni.
Ha valakinek sikerült s60v3-as telóra netet varázsolnia bt-n keresztül egy vistás gépről, az dobhatna egy linket, h melyik leírás alapján csinálta.
-
_ak_
addikt
Meg próbáltam netre csatlakozni a Hiisi Suite v1.6.3-al, de amikor kiválasztom, h bluetothon keresztül csatlakozzon, akkor Packet Data Connection not available üzenetet kapom. Esetleg valakinek erre egy tippje?
-
_ak_
addikt
Nem szó szerint ingyen, csak, nahh. A pannonnál ugye vagy elkezdek netezni és a mobilon és hó végén eladom a gépen, h kifizessem a számlát, vagy napijegyet váltok és 10mbot le netezhetek vagy előfizetek havi 2k-ért én nagyon olcsó lesz a forgalom. nade ez wap vagy ez a pannon internet vagy egy másik típusú csatlakozás? milyen sebességgel? Teszem azt buszozás közben ircelni akarok, akkor mik a lehetőségek? Az a baj, h alapvetően nem vagyok tisztába a helyzettel, soha nem követtem nyomon még a wapot sem. a mobilnet meg már egy másik sztori.
Per pillanat viszont az érdekel.-e, h a szélessávú kábel netemet, meg tudom-e osztani a mobilommal. Pl ha egy progit akarok frissíteni.
-
_ak_
addikt
Nem lehet valahogy gépen keresztül "ingyen" netezni mobilról, vagy visszafelé nem megoldható a kapcsolat?
-
_ak_
addikt
válasz
philoxenia #2786 üzenetére
ebbe bele sem gondoltam
-
_ak_
addikt
Én ezt használtam:
Nokia 6120 Classic
0546342 (EURO3)(MAGYAR)Talán gyorsabban kapcsol ki, mert nem megy végig a pannon gif, amúgy nem mondhatnám h vmi észrevehető lenne, igaz az előző softtal sem volt semmi gondom.
Amúgy a nokiafórumba most olvastam, ha 8gbos kártyát is rendesen lekezelte. Ám bár nekem most van egy kis gondom a telóval meg valszeg a memkártyával (vagy vmi egyéb)
a csere óta találkoztam egy pár hibaüzenettel amiket eddig nem láttam. pl
cannot launch the file for security reasons (random, h pl a zenelehátszó indításakor vagy a garmin indításakor írja ki)
vagy fényképzés közben is volt vmi unable to comm..(nem fér ki a folytatás a képernyőre) és akkor retry vagy stop, mert különben adatvesztés. Ezután ha akarok lépni a gallerybe, akkor kiírja, h adatvesztés történhetett és nem mutat 1 fényképet sem, de restart után ott vannak...először nem formáztam a kártyát úgy gondoltam az a probléma, de formázás és soft update után is, még ha ritkábban is, de előjönnek ezek a dolgok. Ha a pcvel akarom formázni milyen értékeket érdemes megadni neki? Én tök abban a hitben éltem, h sima fat kell neki, de úgy néz ki, h h a telóban fat32re formázódik. Allocation unit size 16kb?
-
_ak_
addikt
Épp most frissítettem az újra.
A gari ugrik, ráadásul hiába írtad vissza állítólag elég könnyen utána lehet járni, más kérdés, ha az update közben vagy az updatetől száll el, akkor már lehet, h bekapcsolni sem fogod tudni, de ezek azért viszonylag ritka esetek.
Nekem már amiatt megérte, h végre megszabadultam a pannonos beállításoktól.
-
_ak_
addikt
Érdekesebb kérdés, h vajon milyen változtatások kerültek be az új firm-be (05.11) Emiatt én már lehet, h nekiállnék buherálni.
-
_ak_
addikt
Aki esetleg nem ismerné az oldalt. SmartNews
-
_ak_
addikt
Én ilyet vettem: KINGSTON 4GB MicroSDHC CLASS 4, működninek természetesen működik, ezt már rég tudtuk (mármint , h támogatja a 4gb-ot), de majd vmikor telepakolom mp3al, azt h viseli vajon.
-
_ak_
addikt
válasz
N-vidi-A #2727 üzenetére
no para ^^
szvsz 1 giga kevés lesz egyéb progikkal együtt (legalábbis ha szeretsz válogatni az albumok közt) A gyári fülest én spec 2 nap után el is süllyesztettem, helyette beszereztem egy agyba dugósat (promóciós creative cucc, tehát még nem is egy sennheiser, és van bőven különbség.
-
_ak_
addikt
Én nem vettem ezt észre, de ha tényleg hamarabb is mutatná a merülést, nem biztos még, h hamarabb le is merül. Értem ezalatt, h nem mind1 meddig bírja pl 1-2 töltöttségi szinttel, szal lehet csak a kijelzés módosult.. én tegnap előtt reggel töltöttem fel, tegnap 3-4 óra zenehallgatás core playerrel (+ a nyomkodás, köv szám meg ilyenek), és ma van 3ason a teló..
-
_ak_
addikt
Igen ajánlották már mások is, sajnos nem emlékszem, h mi, de vmi nem tetszett nekem benne.. lehet nem játszik le ogg-t (mp3/oggat is azzal hallgatok, mert nem tetszik a gyári beépített, pontosabban baromira zavar, h csak előadó/album stb szerint lehet keresni/hozzáadni..)
-
_ak_
addikt
válasz
Adrián29 #2017 üzenetére
Deeee,most már Te is az Up to Date-esek közt vagy!
Btw aki abban reménykedett, h netán a core player nem fog fagyni, ha zenehallgatás vagy film nézés közben hívják, azoknak csalódniuk kell... Az egészben az az érdekes, ha Garmin is meg a core player is megy, akkor hívhatnak, miután leteszem nem fagy be.., de ha csak a core player megy...
-
_ak_
addikt
válasz
Adrián29 #2009 üzenetére
Ebből kifolyólag én amint megláttam, h van friss soft, tettem is fel, és mivel ez már a "második kiadás" ezért gondolom nincsenek benne nagy bakik. Fagyni meg fagyott eddig is a mobil, de ezt már a feltelepített programok csinálták.. Annyi bajom volt, h sms szerkesztésnél a nem tudtam lépkedni, mert kijelölte mindig a szöveget, de ez most is így van, # nyomkodása után meg jó szal ez is vmi beállítás csak, nem bug. ha igazi up to date-er vagy, akkor nyomd fel, lesz ami lesz
-
_ak_
addikt
omg 68mb a frissítés? széép nagy.
-
_ak_
addikt
Pont ez az, h én is azt használom, sőőt én szeretem prediktív szöveg bevitelt
, ha már egyszer megjegyeztettem vele a szavaimat, teljesen korrekt a dolog. Kétkedem afelől, h soft hiba lenne, mert egy ideig rendesen működik, vagy nem vagyunk tisztába vmi bill kombinációval v. vmi telepített progi tesz keresztbe. Szűz telón nem csinálja..
Mindenesetre thx, a tippet. (btw pannonos 3.83as fw van neked is?)Ami az FW-t illeti, tisztában van vele a nokia, h nem kerek minden. csak egyrészt nekünk nekünk meg kell várni, mire le lesz magyarítva, másrészt amit kiadott FW-t azzal talán még több probléma volt..
-
_ak_
addikt
Ha netán updaten keresztül elérhető az új FW akkor sikítsatok!
-
_ak_
addikt
válasz
semmiho #1911 üzenetére
Egy kicsit én is utána olvasgattam, valóban kint is volt már 4.21 csak sokaknak problémája akadt vele, de a bluetoothos problémákra valszeg ez lesz a gyógyír. Kíváncsi vagyok, h vajon mikor fogják újra kidobni (őszintén szólva meglepne, ha ma kint lenne
), mindenesetre, elvileg a szervizekben elérhető (ha valakinek nagyon fontos lenne) a visszavont FW.
A teló lassulás meg kinél, h jelentkezik, de nem kell ahhoz 4Gbos kártya, h behaljon 100+ kép már elég hozzá, főleg, ha nincsenek kicsinyítve, de nekem eddig nem volt lehetőségem 4gbos kártyát próbálni, így csak fél tapasztalatból beszélek.
-
_ak_
addikt
válasz
semmiho #1909 üzenetére
Dee nem külön csinálják az angol/magyar/akármilyen firmwareket? Mert ahogy olvasgattam, többen felették már a az újat, vagyis volt aki feltette, volt akinek nem sikerült. Ha esetleg megjelenne az updeteren keresztül, azt bepötyöghetné valaki.. ^^ Amúgy nekem az égadta világon semmi bajom nem volt a 3.83assal, pannonnál vettem.
-
_ak_
addikt
válasz
csigacsa #1840 üzenetére
Konkrétan EZT használom. Amint láthatod a tulajdonságai közt az is ott van, h könnyen installálható usb2.0án keresztül. Ami az MSI-t meg az Asus-t illeti, jó márkák, de anyira nem ragaszkodnék hozzájuk bluetooth terén, na nem azért mert hallottam esetleg vmi rosszat akármelyikről is, de kétlem, h 1 hajszálnyival is többet tudnának, mint ez a belkin (javítson ki valaki, ha tévedek). Bizonyos esetekben előfordulhatnak kompatibilitási problémák, de ez főként a régi eszközökre vonatkozik, de akkor is látják egymást a cuccok, csak folyton megszakad a kapcsolat köztük, így nem kizárt, h nálad vmi beállítás nem volt jó...
-
_ak_
addikt
válasz
csigacsa #1837 üzenetére
attól függ, h mit ért a nem szereti alatt, akármit is, mindenesetre ne vedd nagyon komolyan. Egyrészt alig találsz már usb 1.1et, másrészt nem egy embert tudok, aki mindenféle gond nélkül használja 2.0as usbn.
Bár baromi kiváncsi vagyok, h mégis mitől szarabb a 2.0, mint az 1.1.. -
_ak_
addikt
válasz
Kickass #1834 üzenetére
visszaolvasott!!
, sry, csak meglepő ritkaság
Adapter típus? Olyan kell ami a 3.5es jacket átalakítja 2.5ös jacké, onnantól kezdve, h milyet szeretnél,.. én egy hama átalakítóval küldöm és müxik rendessen, bár sajnos kellemetlen háttérzaj van, de ugyanez a gyárival is meg volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest