Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
ATM_automata #941 üzenetére
Nem tudtam, hogy mennyi a keret, ezért ajánlottam ilyen megoldást. Nyugdíjas kolléga is jót akar, viszont én kifejezetten a fotós utómunkára gondolva mondtam, amit mondtam. Az IPS paneles monitorok is jók, de én személy szerint (ezt most a fotós mondja belőlem) PVA-ra szavazok, kettő is van előttem az asztalon.
"Az IPS esetében írt a "feketéi rosszabbak" mit jelent, mondjuk egy ASUS laptop kijelzőhöz képest, vagy mondjuk ehhez képest?"
A laptopok 80%-ának (a maradék 20%-ban meg IPS vagy PVA panel van
) kijelzőit oda-vissza veri (meg a linkelt monitort is) az IPS panel: mérföldekkel jobb kategória még a feketéi ellenére is. Az, hogy rosszabbak a feketéi, mint a PVA-nak azt jelenti, hogy a PVA feketéi mélyebbek-teltebbek és több árnyalat van bennük. Az IPS feketéi inkább szürkék, olyan "tejfölösek". Persze normál felhasználásnál ez nem annyira számottevő, de utómunkázásnál annál jobban, amikor minden részlet számít.
Ennek fényében Nyugdíjas kolléga biztosan tud ajánlani olyan monitorokat, amik maximálisan tökéletesek lesznek a feladatra.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
ATM_automata #941 üzenetére
Praktikusan manapság az IPS-es DELL-ek jönnek szóba ha jó ár/érték arányról van szó. Pénztárcától függően. Most az oké, hogy a feketéi "rosszabbak",de ezt igy egy szóval elintézni azért elég hanyag megoldás. Jó lesz az, nem kell megijedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Új FYHXele FY27FHR gamer monitor 380 Hz 0.5ms FHD Fullhd
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- LG (27GQ50F-B) 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest