Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Kontraszt nálam majdnem mindig gyári értek, illetve ezt szoktam még a hardveres kalibráció előtt/után végigzongorázni, a Black/White/APL Clipping a Basic Settingsben sokat segít abban, hogy ne vágjon le többet a sötét/világosból, mint kéne. Egyébként az i1d2 sokat szidott gyári progija kontrasztméréssel kezd (LCD-nél is), csak utána csinálja a többit. Nálam az NEC EA231WMi-n egyébként pont az 50-es kontraszt a jó, az 53 ütősebb képet ad, kontrasztilag sem mutat túl nagy eltérést, mégis látszik az Black/White Clippingnél, hogy többet vág le, mint kéne. Jut eszembe, az Eizo Monitor Test is tud hasonló tesztábrákat, ez az AVS HD 709 csak azért maradt meg bennem, mert mostanában több tévét állítottam be, mint monitort.
Isual: sajnos én főleg TN+Film-et kalibráltam eddig, meg plazmát, de ez utóbbi szinte mission impossible az i1d2-nek. Többre mentem az AVS tesztábrákkal, egy kék szűrős THX szemüveggel meg a saját szememmel (a műszer igazából főleg csak a színhőmérséklethez kell ilyenkor, de az sem biztos pont, mert a kommersz plazma nem ugyanolyan WB-vel fog megjeleníteni egy negyed képernyőnyi 18% szürkét fekete alapon, mint egy teljes képernyős fehéret.)
Nyugdíjas: no igen, legnagyobb magabiztossággal is lelkes amatőrnek nevezném magam és akkor még hol vagyok Ropi/KTTech szintjétől

-
Isual
veterán
nincs azzal baj, hogy ilyen akkurátusan akarod ezt csinálni, - meg érhető is, hogy ennyire érdekel a dolog (ebben én is ilyen vagyok) - de azért azt a segítő hsz-ek értékelésénél vedd majd figyelembe, hogy madgie, KTTech és *Ropi* (nyilván Nyugdíjas is) azért egy pöttyet komolyabb (elektronikával és jobb kalibrálhatósággal rendelkező) monitorokkal szereztek tapasztalatot, s nem biztos hogy akármelyik is sikeresen átültethető lesz egy BenQ TN kalibrálásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Delphi programozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS VG248 24 165HZ
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest