- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
A Pro Plus már semmiképp nem fér a keretbe. Igazából használt termékeket nézegetek, ezért is kérdeztem, hogy mi a helyzet a tartósságukkal.
Valahogy így néznek ki a (z általam talált használt) árak:
1) DataColor SpyderX Pro: 30e Ft
2) X-Rite ColorMunki Display: 10e Ft
3) X-Rite i1Display Pro: 50e FtA Pro Plus már 60-80e Ft lenne (használtan), és csak otthoni, 1 személyes felhasználásra lenne rá (majd) szükségem, szóval nekem az overkill. Igazából talán a SpyderX Pro is az lenne, csak olvastam, hogy pl. OLED-kalibrálást nem tud, s bár jelenleg nincs rá szükségem, azért pár évig megtartanám, és ki tudja, mi lesz még akkor.
Szóval ilyen tekintetben az i1 Pro lehetne valóban az "időtállóbb" választás.
Viszont a ColorMunkiról meg azt olvastam, hogy ugyanazt a technológiát használja, csak ugye mivel az alap verzióról van szó (Display), ezért csak alap kalibrációt tud, (bár az is több, mint amennyit most tudok elvégezni.), és 3x lassabb, de az nem hiszem, hogy zavarna. Viszont csak 10e Ft, szemben az 50e-es (és szintén használt) i1 Pro-val.
Ezért is vagyok tanácstalan kicsit, ezért kértem a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így használod a ChatGPT-t
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Disney+
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest