Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Csináltam sRGB színtérre is kalibrálást, minden beállítás megegyezik az előzőekkel, kivéve, hogy a szoftveres sRGB clamp-et aktiváltam (LUT reset is nyilván volt), és úgy indítottam a kalibrálást. Correction-nek ugyanúgy a wide gamutos i1Pro2-val készített CCSS fájlt töltöttem be.
monitor OSD ugyanúgy
brightness 19
contrast 70
R/G/B 100/95/95novideo sRGB szoftveres clamp - INFO gombra látni, hogy a monitor EDID-jéből milyen koordinátákat olvas ki, ezek a monitor EDID-jébe az sRGB színtérhez gyárilag beállított értékek
A "clamp" pipát az OS működése közbe ki-be lehet kapcsolgatni, és egyből érvényre jut a színtér módosítás on-the-fly.
A kalibrálás előtti fényerő és fehéregyensúly measurement ugyanilyen értékekkel zöld volt, mint itt.
Ugyanúgy 1100:1 kontraszt, deltaE-k jók. Viszont kicsit fölélőtt, mert 6541K, de ez egy leheletnyit hidegebb csak, nem is gond (alapvetően nem annyira komálom úgy sem a meleg-fehér sárgásságot).
Ez így OK, vagy kellhet még valamit módosítani?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest