- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
hdsentinel #712 üzenetére
No és ehhez a megoldáshoz nekem melyik firmware-t kéne felraknom ?
A 3114R-es kártyára a sima 3114 driverét ?
Vagy ez valahogy máshogy működik ?RAID igazából nem nagyon fog kelleni, legalábbis Raid 0 biztos nem.
Egyszer már majdnem megszívtam vele, amikor ennek a Hitachi 7K160-nak az előző darabja kb. 2 hónaposan elszállt, és épp 2-3 nappal előtte vettem ki a Raid 0 kötetből, és pont üres volt.
Meg amiatt sincs értelme a Raid 0-nak, mert a mai vinyók már amúgyis gyorsabbak a PCI 133 MB/s-es sebességénél (amiből csak 105-110 MB/s körülit tudok kihasználni, ha nem húzom a gépet a PCI-al együtt), így már egy vinyó sebességét se tudom teljesen kihasználni.XP-vel már túlságosan nem foglalkozok, a Win7-et fogom úgyis remélhetőleg használni inkább. Ahhoz akkor letöltöm a legfrissebb drivert; ami remélem nem csak a legújabb firmware-el megy, mert nem az van fent (ahhoz ugye törölni kéne a jelenlegi "ál-raid" tömbömet, és elveszne az adat, nem ?).
Törölni most nem akarnám a tömböt (hogy épp felraktam a rendszereket...), meg átmentéssel sincs kedvem szórakozni, márciusban úgyis remélhetőleg tudok venni egy új 1,5TB WD Green vinyót adatoknak, és akkor a 640-es Samsung F1-re átrakom a rendszert (rendszereket) majd.
Programból most felrakom a legfrissebbet az XP-re is és a Win7-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest