Új hozzászólás Aktív témák

• R3nts

senior tag

Sziasztok! Adva egy asztali PC (elég öregecske konfig,5-6 éves lehet), benne 3 db HDD.
    1TB : 3 éves,ezeddig hibátlanul működik,filmek,zenék,telepített játékok 100% teljesítmény, 100% kondíció

500GB (4-5 éves lehet,többször formázva,és régebben particionálva , 56 áthelyezett szektorral,itt sincs semmi pótolhatatlan adat...pár film,videoklipek,zenék,stb - 100% teljesítménnyel ,44% kondícióval.

160GB (minimum 5 éves darab. 2 éve fut rajta az utolsó alkalommal feltelepített oprendszer. Ezeddig,bár nem villámgyorsan,de hiba nélkül működött...Tulajdonképpen hiba nélkül működik most is. A rendszer hiba nélkül bootol,áll fel,dolgozik,áll le. A telepített programok is hiba nélkül futnak.Néhol van kis "gondolkodási idő",de relatíve szépen megy a rendszer. Teljesítmény 100%.Kondíció 80%.Tudom,szerencsétlen volt anno a 160-as HDD-re tenni a rendszert...momentán nem tudok a gépre beruházni, SSD amúgy sem jöhet majd szóba a régi konfig miatt. rendszert újratenni mostanság végképp nem akarok.Úgy vagyok vele,amíg elmegy így oké,ha behal a vinyó, akkor majd újrahúzom a rendszert.A problémám konkrétan az, hogy kb. 1 hónapja feltettem a gépre a HDS-t... Sem gyors,sem részletes S.M.A.R.T. öntesztet nem tudok futtatni a 160-as vinyón. a teszt pár mp. után leáll az olvasó egység hibája miatt.... Ennyire kuka állapotban van a 160GB-os HDD...? :Y :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés