- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Hi, írok itt a topicban is. Van egy Agility3-as SSD-m aminél a Sentinel azt mondja nekem, hogy nem aktív a TRIM, friss windows 7 van rajta, épp ma reggel telepítettem. Gondoltam megnézem, hogy mi a helyzet az SSD-vel is ha már új win. Kéznél volt egy 3.5-ös sentinel, na az nagyon megijesztett, 0/100-as volt a vinyó. Majd küldtem riportot az legfrissebb verzióból is, de a 80/100-as kondíciót nagyon nem értem. Alig 50 nap futási ideje van a vinyónak ~650gb írott adattal.
Gyártó által adott legfrissebb driverek vannak, meg az intelnek találtam valami online driver ellenőrző megoldását, miközben túrtam a netet, hogy mi lehet a gond és azt állítja, hogy a legfrissebb van fent.
Nem tudom, hogy az érdekes lehet-e a történet szempontjából, hogy van egy "PCI Simple Communications Controller" aminek a drivere, nem kapja a kis sárga háromszöget device manager-ben. Még nem találtam meg neten, hogy ez mi a szösz, de nem rémilk, hogy régebben gond volt ezzel. Továbbra is kutatom ennek a pontos mivoltát, de mintha ennek bizony köze lenne az SSD-m állapotához.
Mit lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest