Új hozzászólás Aktív témák

• freemanone

addikt

Hi, írok itt a topicban is. Van egy Agility3-as SSD-m aminél a Sentinel azt mondja nekem, hogy nem aktív a TRIM, friss windows 7 van rajta, épp ma reggel telepítettem. Gondoltam megnézem, hogy mi a helyzet az SSD-vel is ha már új win. Kéznél volt egy 3.5-ös sentinel, na az nagyon megijesztett, 0/100-as volt a vinyó. Majd küldtem riportot az legfrissebb verzióból is, de a 80/100-as kondíciót nagyon nem értem. Alig 50 nap futási ideje van a vinyónak ~650gb írott adattal.
    Gyártó által adott legfrissebb driverek vannak, meg az intelnek találtam valami online driver ellenőrző megoldását, miközben túrtam a netet, hogy mi lehet a gond és azt állítja, hogy a legfrissebb van fent.
    Nem tudom, hogy az érdekes lehet-e a történet szempontjából, hogy van egy "PCI Simple Communications Controller" aminek a drivere, nem kapja a kis sárga háromszöget device manager-ben. Még nem találtam meg neten, hogy ez mi a szösz, de nem rémilk, hogy régebben gond volt ezzel. Továbbra is kutatom ennek a pontos mivoltát, de mintha ennek bizony köze lenne az SSD-m állapotához.
    Mit lehetne tenni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés