Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Rhe
-
Vakegérke
félisten
Tetszett, és pont.

-
-
-
petipetya
nagyúr
Idegenvezetés. Mindig engem találnak meg, talán mert folyton az emberek arcába bámulok (érdekel, kiben-mit látok). Nemrég majdnem el is kalapáltak miatta (na nem a turisták), de kidumáltam magam.
Szóval még sütött a nap, olasz rendszámú kocsi áll a munkahelyem előtt, fickó kiszáll és kérdi egy térképpel a kezében: "Balaton"? Nem akartam mondani, hogy ahhoz még sokat kell menni innen Pestről, különben is sem volt rá energiám, úgy tettem mint aki nem érti és mentem tovább. Nem azért mert g.ci vagyok, csak hát a tudásom kevés lett volna az útbaigazításhoz.
Most az ősz közepén a metrón talált meg pár külföldi, és kérdezték a térképpel a kezükben: "Parlament"? Mutattam most hol vagyunk és aztán odaböktem, amikor szembesültem azzal, hogy valami nagyokos Országház néven tüntette fel nekik. Jót nevettem magamban.
Nem is tudom nagy hirtelen, hogy például Londonban vagy Párizsban is ezer különböző névvel lehet illetni egy-egy híresebb látványosságot, vagy csak nálunk? Őszintén szólva tojok rá, csak felmerült bennem a kérdés.Köszi a remek hangulatot, kíváncsian várom Rose-Mari történetnek folytatását!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- iPhone 15 alaplapot keresek
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest