Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #92 üzenetére
"nem tudom mi van az amcsiknál, de nálunk nem nyúlhatsz a telefon szoftveréhez olyan mértékben, ami a gyártó szerint szabálytalan. ennyi."
Aki jailbreak-el az nem is.
Elolvastad a szerződést? A jailbreak telepítésével te csak egy külső szoftvert telepítesz, ami az Apple szabályzata szerint is legális. A rendszerszoftver visszafejtését nem te végezted el, hanem a jailbreak készítője, telepítésével még az Apple szabályozását sem lépet át.
Nem véletlen, hogy egyetlen esetben sem léptek még fel a jailbreak ellen az Apple jogászai.
(A ROM-főzés ellen nem egyszer fellépett a MS.)"de konvertálgass csak nyugodtan. azalatt a 8 perc alatt, amíg neked egy filmmel bíbelődik az erőgéped, én hármat felmásoltam, és már úton is vagyok"
Én azalatt a 8 perc alatt míg lekonvertálja a videót inkább megreggelizem, majd az alatt a fél perc alatt míg felmásolja a készülékre átfutom a postám és már úton is vagyok. Egyetlen másodpercet sem vesztettem vele
"azt a hardveres gyorsítót meg mégerre sem tudnám használni, mert ugye a telefonom továbbra is szinte bármi lejátszik"
Az enyém is, csak én nem pazarlom a helyet, mert azt számomra fontosabb doksiknak tartom fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest