- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Massmurderer #181 üzenetére
ez egy tök jó nosztalgiázós topik, élmény olvasni a beszámolókat. legalább itt ne menjünk el ebbe az irányba. köszi.
172: régen mondjuk simán váltottam symbianról egy buta SE-ra, mert akkoriban szerintem nem volt akkora a különbség a buta és az okostelók között az átlag user számára, mint ma. amióta berobbantak az alkalmazásboltok, azóta nagyon elhúztak az okostelefonok érthető módon.
-
joey04
titán
válasz
Pécsi gyerek #50 üzenetére
Lemerném fogadni hogy kb mindenki 2000 előtt született,jóval
az a vicc, hogy én jóval azelőtt születtem, és most a nosztalgia miatt elolvastam pár régebbi tesztet, meg beleakadtam pár ősrégi kommentembe, és akkor én voltam még "szaros" a sok hogy rövidítése "h"-ra, meg teló, meg vok, meg szóköz hiánya. ezekből ami megmaradt a kisbetűs mondatkezdés. de eleve az egész olyan gyerekes ami egyáltalán nem gáz, csak eszembe juttatja mennyire repül az idő, ma már mi vagyunk öregek... persze akkor vannak "nagyapók" is, hiszen sok akkori felnőtt ma is aktív tag még.
-
joey04
titán
válasz
parandroid #25 üzenetére
Egyik kedvencem volt
-
joey04
titán
mátrixos kijelzővédőt telepítettem a telóra
szinténbtw jó cikk, jó volt olvasni, átadta a hangulatát a régi időknek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap töltögettem a régi telóimat (éves aksikarbantartás) és olyan nosztalgia fogott el, amilyet ritkán érez az ember.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest