Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
Húú, köszi az ötleteket, de a helyzet az hogy nem ebben a Toshiba laptopban van a cucc, hanem vettem egy törött kijelzős DELL mini 1010 netbookot házimozizásra. (Atom Z530, GMA500, 1GB RAM, HDMI). Sok mindent elvisz a videokártyája is, de sajnos nagyon gyenge a támogatottsága, hardveresen sokkal többet tudna. Ezért vettem a Broadcom kártyát. Ma megpróbálom a DirectVobSub-ot ráengedni az Overlay Mixerre.
Ja, jelenleg Win7 32bit-et használok, de az Aero ki van kapcsolva. Majd akkor azzal is megpróbálom.
-
peti85
senior tag
Kerestem a registry kulcsokat, de nem volt ott az összes bejegyzés, viszont a kínai oldalon megtaláltam a kész registry fájlt [link]
Eddig MPC-HC-t próbáltam Overlay Mixerrel tényleg nagyon gyors, semmi röccenés, csak így nincs felirat, de eddig bíztató.
-
peti85
senior tag
Köszi hogy kipróbáltad, így már tuti veszek egyet.
-
peti85
senior tag
Splash verziók összehasonlítása
Úgy néz ki lesz olyan verzió is amit Te szeretnél. Ha lehet TV-t is nézni, nem hiszem hogy pont az interlace ne működne. Meglátjuk és bízunk benne.
-
peti85
senior tag
Megkérdezhetem, hogy a korábban az mikor volt, ill. melyik verziót próbáltad a Splash Pro-ból? Az 1.7.0-ban jelent meg az egyedi Broadcom kodek. Nem lehet hogy régebbi verziót próbáltál?
"World's first video player for Windows with Full HD 1080 (24p) video output support."
Bocsi, nem akadékoskodni akarok, csak ha működne a dolog én is beruháznék egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha gyenge a géped toldd meg egy HD dekóderrel: Broadcom Crystal HD BCM70015, tapasztalatok pro és kontra.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest